• Totti5
    FFB-t ugy állítom be hogy nekem a legjobb játékélményt adja. Azért van a beállítása.. útfelület, kerékvető, felfügg, motor, fék satöbbi ( még mielőtt jönnél, F1ben nincs ilyen részletes ). Játéktól, autótól, pályától is függ hogy milyen beállítású és erősségű FFBvel megyek. Én nem szeretem ha kitépi a kezemből, inkább az erősebb effekteket kedvelem, mint a huplik, kerékvetők stb.

Csak egy megjegyzés. Hogy ha valaki leírja hogy neki mi a jó és az nem egyezik a tieddel abból nem következik hogy "aminek a működését se érti. És szerintem nem csak az FFB működését nem érted". Ez nem így működik, nem kell ez a magaslati duma. It valszeg senki sem autóversenyző, de viszont gémer. Mindenki úgy játszik ahogy szeret, arra állítja ami neki jólesik... ha valaki teljesen máshogy szereti azzel semmi gond nincs. Egyetemes igazság nincs. Ezek videójátékok. Majd ha valaki beül egy Mercedes gyári F1 szimulátorba meg lehet majd tapasztalni hogy milyen az ami a legvalósabb. Ahhoz képest ezek, az AC, Cars, Iracing meg a többi is fényévekre van. Ezek videójátékok. Az egy dolog hogy a valóságot probálják szimulálni, de csak játékok.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.08. 19:08:39