| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
"Codemasters F1ben igen azt kapod, a valósághoz lehető legközelebb álló mindent. Ezért a világbajnokság hivatalos játéka." 
:DDD Legfeljebb külsőleg.
Nem vezettem még F1 autót ezért nem mondhatom, hogy semmi köze a valódi F1-hez. Te se vezettél még F1 autót, főleg nem verseny körülmények között, tehát ne állítsd be magad úgy mint aki jogosult rá, hogy eldöntse mi az amit a CMF1 játékai nyújtanak a valósághoz képest. Annyit tudsz, hogy a CM rendelkezik azzal a joggal, hogy használhatja a hivatalos F1-gyel kapcsolatos neveket, márkákat. Hát ettől még nem lesz szimulátor. Már pedig te ezzel a mondatoddal, "Codemasters F1ben igen azt kapod, a valósághoz lehető legközelebb álló mindent. Ezért a világbajnokság hivatalos játéka." azt sugallod, hogy ebben a játékban minden megegyezik a valósággal. Ember!!!
Másik. De ez már inkább értelmezési probléma részedről. Erre a mondatodra, "Jaja, Carsban fura az F1, bár nem is valós, hanem kitalált és csak V8. Mindegy is, Carsban nincs modern F1." reagáltam elsősorban. Ez a mondat mindenki számára azt jelenti, hogy az F1, valósan adja vissza a valóságot. Ki beszélt itt a CARS-ról?... rajtad kívül. Te érzed úgy, hogyha folyamatosan lehúzod attól jobb lesz az F1 játék. Nem. Ha pedig azt se tudod értelmezni, amit leírsz, akkor szerintem a fórumozás nem éppen a te területed.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.07. 19:28:46