| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
"Tehát ha valóban érdekelné vagy értene hozzá akkor 2009 óta már biztos sikerült volna valamelyik évben kijönni egy elfogathatóbb kezelési rendszerrel"
- Kijöttek. Dirt Rally, Dirt 4, F1 2015, F1 2016. Az az érzésem hogy nem toljátok ezeket és ezért nem is érzitek az eltérést?! vagy én vagyok annyira hülye, hogy nem értem az egészet.
- Ha semmi nem történt, akkor ismét csak az az egyetlen kérdés merül fel bennem hogy, mennyit játszottál a 2013al, 2014el, és mennyit a 2015, 2016al. Ha nem vetted észre a különbséget, akkor kár is keresni bármit is ezekben, sose lesz jó számodra ( ami nem gond, hisz azért van a piacon 15 féle autós játék hogy abból mindenki megtalálja a magának valót )
(((( ez nem számonkérés, csak Én nem értem az egészet ))))
"a DR jobban is néz ki"
- Erősen kétlem, a legtöbb pénzt a csicsára az F1be öntik ez meg is látszik rajta. Rettentő részletes az egész, de mivel a Dirtek is részletesek és magukban hordozzák a Codie hülyeségét, hogy teletömik apróságokkal és élettel, aki sokat játszik ezekkel annak már megszokott ez a fajta minőség. F1es játékok pályákban, részletekben az egyik legszebbek, autók kidolgozására panasz nem lehet, legapróbb szárnyak karbon elemek is nagyon szépek. Időjárás szinten nagyon szép, dinamikus. Ahogy a kiválasztható napszakok is sokat dobnak a látványon és a pályák látványán.
"Példa rá a Dirt 4, mert az visszarántotta a valóságba azokat a játékosokat akik azt gondolták, hogy egy DR szintű AAA-s címet kapnak. Ezen a vonalon meg soha nem készülne egy jó játék se, ha így állnának "
- Csak azt rántotta meg, aki nem tudja hova pozícionálni a játékokat. Dirt 4 a Dirt sorozat számozott új része. Dirt 1-2-3 egy árkédabb versenyjáték volt, nyilván ennél sokkal többet adott, mert a társainál jobb fizika, autómozgás, felfüggesztést, törésmodellt tudott. Ebben mindig zseni volt a Codie, lásd a Toca játékokat is. Dirt Rally egy spinoff. Hogy mennyire szimulátor azt nem tudom, a váltás megvolt ott is mint az F1 2015nél, valóságosabb irány, 1:1ben kormánytámogatás és testreszabás, "gagyizások" mellőzése. Van amiben nagyon jó volt a Rally pl murva, de az aszfalt nagyon nem jött össze benne. Kicsit nyers az egész. Dirt 4 pedig viszi tovább a sorozatot, annak megfelelő karrierrel és hangulati elemekkel. Viszont megkapott mindent a Rallyból amit tovább is fejlesztettek. Jobb az autó mozgása, jobb az útfelületek kezelése, jobb az aszfalt, jobb a fék szimulálása. Kicsit más, kicsit dinamikusabb az egész, nagyközönségnek és a Dirt széria kedvelőinek fogyaszthatóbb, mint a Rally volt, de mivel nem Rally 2 felróni neki ezeket nem lehet, már akinek ezek a változások negatívok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.12. 14:39:35