| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Volt egy nagyon izgalmas multis futamom Belgiumban, 25 %-os versenytávon, one shot időmérővel.
A harmadik helyről rajtoltam és majdnem a verseny végéig a másodikkal meccseltem, miközben az élen álló tekintélyes előnyre tett szert. Mikor sikerült megelőzni a másodikat és némi előnyre szert tenni, elkezdett esni az eső. Az utolsó előtti körben kezdett esni, az első helyen álló tetemes előnnyel vezetett. Jeleztem a boxnak, hogy kimennék a köztes esőgumiért, mert már csúszkált alattam az autó.
A boxutca előtti célegyenes-ráfordító sikánnál láttam, hogy az élen álló is kiállt a boxba. Hirtelen ötlettől vezérelve én nem mentem ki, hanem továbbmentem a slickeken, miközben már rendesen esett.
Hát az utolsó kör valami észbontó volt. Korcsolyáztam a pályán, minden kanyar utáni kigyorsításon épp hogy csak megfogtam az autót, miközben úgy jött fel rám a vetélytárs, mint egy gepárd. Az utolsó gyors szakaszon úgy mentem át, mint aki tojásokon lépked, és a sikánhoz érve már alig tudtam elfordulni, annyira felúszott az autó. Az utolsó kigyorsításon már ott bömbölt az ellenfél a visszapillantóban, és hajszállal nyertem meg a futamot. Eszméletlen volt. :-)