| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Hát ha engem klónoznának, és csak én meg a klónjaim vennénk, akkor biztosan elég lenne olyan játékot lefejleszteni, ami az én igényeimhez passzol. :-)
Azelőtt egy Logitech Formula Force EX-et használtam, ott én is nagyon kényes voltam az általad leírt dolgokra, és sokszor csináltam partikat, amikre meghívtuk a barátainkat és belső nézetből Test Drive Unlimiteztek vagy CMR: Dirt-eztek nálunk, Emellett benne voltam egy SWF1L nevű ligában, ahol az F1 Challenge 99-02-t nyomtuk egy F1 Mania nevű moddal (később egy másikkal, aztán pedig átálltunk a rFactor-ra).
Pár éve átálltam PS-re, ott a kormányt a GT6-hoz még csak használgattam, de egyre jobban megszoktam a kontrolleres irányítást.
Nomost valamennyi feedback azért a rezgős kontrolleren is van (tudom, hogy vicc, de megőrülnék, ha nem lenne). Ugyanígy, nagyon sajnálnám, ha nem lenne ennyi fizika az autó alatt, mert azért ez is kijön kontrollerrel (is). Cockpit szinten a bukósisak mögötti kameraállást használom, mit csináljak, 30 éven keresztül ezt szoktam meg, a belső nézetből egy F1-es autóban elveszettnek érzem magam. Próbáltam erőltetni (ahogyan a manuális váltást is), de a szórakozásból munka lett, az meg nekem már nem buli.
Ettől még ha egy program jól hangolható, és a hardcore, a casual (meg én valahol a kettő között) mind megtalálja a számítását, az a tuti. Emlékeim szerint ilyen volt a Simbin GTR2-je, na abba rengeteg időt toltam kormánnyal, de még billentyűzetről is. :-)