Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We just set live another patch for F1 2015, below are the patch notes.
- Voice Commands have been added for supported languages.
- Updated feature race to the Italian Grand Prix.
- Fixed an issue which caused the AI to pit because of cosmetic front wing damage or for damage to a wheel hub neither of which actually affected performance.
- Fixed an issue which would cause the AI to pit again straight away if they used a set of tyres that they had already used during a race.
- Fixed some computational errors in the race strategy system.
- Fixed an issue with deadzones being incorrectly applied to custom pedal setups.
We are still aware of issues concerning blue flags not triggering under certain conditions, investigation is ongoing.
As always please let us know if you have any new problems following today's update.
Picit fura a turbo miatt, meg a fanatc pedal oriasi pedalutjaval is buveszet megtalalni az elegendo gazadast, foleg hogy egyszercsak vekoszont a brutalis turbo....
A bugokat nem tudom, multizni nem szoktam, idomerot se nagyon, betoltok egy setupot azt jovan...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
50%-os versenytáv, hosszú időmérő beállítások valamint bekapcsolt parc fermé szabályok mellett a 6. rajthelyről indulva, a verseny előtti stratégiai beállításoknál valamiért mégis lehetőségem volt a rajtnál alkalmazandó gumikeverék kiválasztására, érdekes módon az azt követő cserék során felrakandó keverékeket már nem lehetett variálni, csak a rajtnál használatosat.
Második eset multiplayer alatt esett meg, méghozzá az, hogy betöltődés után egyből, már szabadedzés során nem hagyott beállítást betölteni vagy módosítani a parc fermé szabályokra hivatkozva, így mehettem Monza-ban 6-6-os szárnyállással.
Lac coo válaszát sejtem 😊, de esetleg más nem tapasztalt még hasonlót?
No de ez csak amolyan kitérő volt a játék ezen részére, viszont amit nem értek egyelőre az az, hogy úgy érzékelem, mintha néha a gáz, ill. a fékpedálok linearitását nem követné le a játék. Nem tudom, hogy nem e errlől írt korábban lac-coo is, amikor az írta, hogy számára most ért véget ez a játék. Többször úgy érzékelem, hogy majdnem padlóig kell nyomni a gázt, hogy elkezdjen kigyorsítani az autó, nem hogy arra figyelni, hogy óvatosan, lábíjhegyen nyomkodjam csak a gázpedált. Ez ugyanúgy igaz a fékre, néha a olyan mintha a megszokott fékút nem lenne elég ugyanabban a kanyarban, a határozottabb pedálbenyomásra viszont már blokkolással reagálnak az kerekek.
Persze jól enne belemagyarázni és azt hinni, hogy a túlmelegedett motor miatt nincs meg a nyomaték, vagy éppen a hideg fékek miatt a fékhatás, de még ezt ki kel kísérleteznem, de amíg a túlhevülő motort a korai elváltásokkal lehet kontrollálni, addig a fékeket, a meg nem változtatható féktárcsa ill. levegő beömlő méret híján, nem tudom hogy lehetne <#nemtudom>#nemtudom>
Plusz sok helyen siman egyszinu kis kocka van racsempezve .....
Pedig a palya brutalisan reszletes, annyi az object mint az allat, egyedul a betoncsikra ferne ra egy kis update, nehol kanyarokban kicsit szogletes, de gondolom erre nem volt mar ido, teleraktak cuccal a regi palyat aztan egyelore ennyi.
Az ilyen es hasonlo profi multiplatform cuccok legnagyobb erossege a brutal opimalizalas es LOD-olas. Ekkora TV-zoomnal elofordulhat, hogy buktas maradt a fanak a LOD-ja es vagy bugos.
Az eso az meg most siman a legjobb amit en hasznalaok 😊
Ultra beállítások mellett ezt a screenshotot sikerült lőnöm ma, minden szándékoságot és hibakeresést nélkül. Ismerősek a háttérben a fák gondolom ha más nem az NFS1-ből <#conf>#conf> Szemben a korábban linkelt csudaklassz képekkel szemben, sajnos ilyet is tud a játék 😞 Grafikai téren valóban felemás képet mutat, mint ahogy az sok helyen is le van írva. Elvileg ez, mármint a rondább kinézet elsősorban a PC-seket érinti már amennyire olvsatam, de ezt sem megcáfolni sem megerősíteni nem tudom.

Mert iden semmi nem szerkesztheto, a tavalyi jatek viszont igen.
Lehet, hogy meg lesznek benne hasonlo dolgok, fene tudja, kesz nincs az tuti, es ott van az Greco, talan ha mar alkalmazzak adnak is a velemenyere.
En inkabb abban bizok, hogy fejlesztes alatt van az uj engine, ami talan jovore fogja magat kiforrni, es fokozatosan belekerulnek a kotelezo dolgok (ami az indulasnal a nagykozonseg szamara masodlagos volt, pl. cockpit).
Igaz kanu lenne, mert igazabol nem lehetne semmit latni benne, de legalabb nem kene annyira hatratolni a nezetet !
Es milyen meglepo, Tottival tok ismeretlenul is tudtunk elsore online sok sok koron at csatazni egymas mellett...😊
Vedem a belso ivet ha kivul mellem jon akkor hagyom ha tud leeloz ha nem akkor fordulu k ketten, nem jon nekem. Ha meg be tudja szur i akkor sem izmozok hagyok helyet neki es kesz.
Sokan lennenek bajban ezzel az en vagyok elol megyek ahova akarok ha lenne defekt mert rahuzzak az ai eslo szarnyara .
Pont azért lenne szükség virtuális tükrökre mert különösen itt ahol minden olyan gyorsan történik ez a két kis tükörnek titulált négyzet képtelen visszaadni azt amit egy valójában a volán mögött ülő autóvezető lát, érzékel, amin tovább ront a térérzékelés és a perspektivikus látás hiánya is.
A játék megvásárlása előtt állok.Olyan kérdésem lenne hogy benne-e van a safety car?
Mindenhol az elegedesre van beallitva, es ha leelozom azonnal le is marad .
Nekem jo ez igy, nem kell piszkalni 😊)
Akartam erről is felvételt készíteni de megint csak nem ment valamiért a Shadowplay, de lehet, hogy csak nem szereti, hogy ha játék közben van ki és bekapcsolgatva.
Azt én is remélem, hogy nem az agressziót veszik visszább!
De az amator felhasznalok miatt nem lepodnek meg, en 500 kort mentem kulonisebb gond nelkul, van aki azt mondta, hogy tobb mint szazszor lokte ki az AI egy verseny alatt 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.28. 11:06:58
"Fixed an issue which caused the AI to run in to the back of other cars."
Fixed the AI not using DRS and running lean fuel mix for the first two sectors in One-Shot Qualifying sessions.
Fixed an issue which caused the AI to run in to the back of other cars.
Fixed an issue which caused the AI to pit too frequently in some circumstances.
Advanced Wheel Settings are now unlocked for all controllers.
Removed the restriction from the Beginner Introduction hopper.
Fixed the countdown timer in hoppers so it always starts at 60 seconds in between sessions.
Removed cars that are not present in Qualifying 2 and 3 from the mini-map.
Fixed a number of issues with multi monitor support.
Este kipróbálom egy másik gépen, (most laptopon nem megy) hátha azon működni fog.
A délután folyamán viszont csatlakoztattam a DFGT kormányomat is és így az FPS-em kb. 20-ra esett 😞
Valaki tud segíteni, abban hogy mit tudok tenni ez ellen, mert így használhatatlan? Eddig ilyet nem tapasztaltam más játéknál és az előző részeknél se.
Vezérlő nélkül (billentyűzettel) 40-50 FPS-em volt átlagban, kormánnyal ez mint írtam leesik 20-ra <#confused>#confused>
Előre is köszönök bármilyen tanácsot! 😊