| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Azt hogy egymással mit műveltek nem érdekel, amíg nem alpári és mocsok stílus és nem totál másról szól illetve direktbe egymás baszogatására megy ki az egész. Mindenki azt kapja amit ad. Én csak annyit várok el amennyit én nyújtok, ha a témába vágó válasz helyett minden más jön vissza akkor nem azt kaptam vissza. Mivel itt véletlen HG vagyok ezt törlöm is, mert engem nem érdekel a szájtépés hisz én sem úgy álltam hozzá. Eleve nem értem hogy minek írtok ide, amikor a játék nem érdekel, nem is játszátok, nem is akarjátok, hisz előbb is leírtad ezt. Született 20 totál felesleges hsz, miért és minek? ezen kellene gondolkozni. Vagyis már nem kell, mert a szép szóból nem értett senki, megy a rácsodálkozás minden percben hogy miért törli a HG a hszeket. Jogom van, ha nem tetszik írni kell a modiknak, ha mindenki! azt akarja akkor lemondom a HG jogot és azt csináltok amit akartok ( nyilván nem a játék nélküli két ember miatt fogom, még mielőtt... )
S ismét. Ez volt az utolsó, nem kell rá reagálni mert instant törlés.
Továbbra is a téma : F1 2016, játékok, ótók, géming.