| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
"Nem érzed, hogy a realitásokkal mit sem törődve írod a kommentjeid? Értem én, hogy kényelmes, csak ... tök jó lenne, ha ingyen adnák a játékot, ha erre sem képesek, hagyják a francba - éljenek csak meg a reklámokból és ne kelljen hozzá az én 60 euróm! ;)"
Ez a válaszod, erre?
"Mondjuk én azt nem értem, hogy mi köze van ehhez az egészhez annak, hogy kis csapat vagy nagy csapat? Csináltak valamit és pénz fejében árulják. Pont nem érdekel, hogy húsz vagy ezer ember munkáját árulják 50 euroért. Nekem a minőség a fontos, már amit én annak tartok. AC-nál is mindenki jött hogy egy emberes projekt. Egyrészt ez soha se volt igaz. Másrészt meg kit érdekel? Ha nem bírja azt a szintet hozni, akkor vegyen fel még embert vagy ne csinálja. Vagy adja ingyen és akkor méltatom, hogy ennyi tellett, ennyi embertől." Ráadásul még az öszeg se stimmelt.
Így egymás mellé téve se érzed úgy, hogy semmi köze az irományodnak, ahhoz amit írtam?
Akkor elmagyarázom, mert nem akarom egész életedben homályban élj. A valóságben az van, hogy a vásárlók 90%-át nem érdekli, hogy mekkora csapat hozott össze egy játékot. Megveszi fizet, ha szar lehúzza, ha jó játszik vele. Na ez a valóság és nem az amikor a maradék 10%=fanboyok mentegetik a kedvenceiket, hogy egy kis csapattól ez milyen szép és nagyszerű dolog.
"Amiga, Alex említett több dolgot, ami jogos kritika a játékkal szemben, de te úgy írsz, mint a kisgyerek, aki a hipermarketben a földhöz vágta magát a csokiért.... ;) "nemérdekel, oldják meg" - hátpersze :) majd egy ideális világban, talán."
Nem tudom, hogy "amiga Alex" mit írt a kritikájában a játékról, de elég hülyén néz ki, hogy az én hsz-emet ahhoz hasonlítod, mivel én semmiféle kritikát nem írtam a játékról, ugyanis egy korábbi hsz-ben #18648 leírtam, hogy nem vettem meg. Tehát valószínü, hogy simán elnézted a hsz-t, amire válaszoltál. És itt meg is jegyezném akkor, ha már szóba jött, te meg úgy írsz, mint aki felismert néhány szót és abból akarja kikövetkeztetni, hogy mi van odaírva.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.24. 08:54:06