| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Jó kis bahraini futam volt, karrierem első évének második állomása (full időmérő session, 50 % race). :-)
Végre jó volt a manuális rajt (Ausztráliában 3 pozíciót veszítettem). Az első körökben Hamiltonnal csatáztam, aztán a boxkiállásnál közepes gumira váltottam, ekkor Vettel jött be mögém néhány mp-s távolságban. Sajnos a gumit nem sikerült megóvni, ezért a tervezettnél jóval hamarabb újra ki kellett állnom. A soft-ról supersoft-ra váltottam, tudva, hogy a kétkiállásos taktika háromra módosult, és megnyomtam az etapot, hogy kiautózzam a nem tervezett kiállásnyi távolságot.
Az utolsó kiállásnál Hamilton mögé jöttem vissza kb. két másodperccel. Valamiért soft-ot kaptam, pedig supersoftot kértem megint, vagy elfogyott az SS, vagy ez valamilyen bug volt, vagy én kértem rosszul, nem tudom. Minden esetre Lewis az elhasznált közepesein már nem tudta tartani a pozícióját, a gumielőnyöm eldöntötte a csatát.
50 ponttal várom Kínát.