• Danecay
    Látod az LCD bal oldalán azt a 2 nagy randa pixeles háromszöget, ami gondolom én a fény beesését lenn hivatott szimulálni, viszont ami nem a pillanatfelvétel miatt ilyen, hanem pályától, napszaktól, autótól, fényviszonyoktól függetlenül, álladóan és statikusan. Na persze nem próbáltam minden variációban, minden autót minden pályával de a kipróbált pályákon és autókkal ilyen. Egy ilyen megoldás, a már megbocsássatok, de nem grafikájáról elhíresült rF2-től sem elfogadható, gondoljunk csak egy pár gyári autó műszerfalára, nem hogy egy olyan játéktól, ahol eleve csillog-villog és reflektálódik minden. Ennél már jobb lett volna meghagyni az egész LCD-t simán matt feketén, de érdekes módon a lentebb linkelt PS4 videóban ez nem szembetűnő. Persze a T-Cam-ból játszóknak ez lehet cseppet sem feltűnő, de mint a lentebb beszúrt képen is látható módon ez a jelenség nálam elég nagy méretben látható a monitoron :) Remélem javítják!
    Egy másik érdekes hibával szembesültem. A multiplayer alatt az elmentett multi profil betöltése és törlése gombjai fel vannk cserélve. Kellemetlen :)