• sertrex #18326
    Még most se beszélt senki HC szimről, rajtad kívül.
    Már nem is idézlek, mert csak akkor érvényes a dolog ha más csinálja, rád nem vonatkozik.
    A 2014-et meg se vettem, a fos 2013 után. A 2015-ben van 28 óra játékidőm. A 2012-be 29, míg a 2013-ba 5 óra lett részemről beletéve. Kábé 20 éves autósjáték/szimulátor tapasztalatom van. Szerinted mennyit kell ezen kívül eltölteni egy autósjátékkal, hogy megállapítsam róla, hogy jó vezetni vagy nem jó vezetni?
    Na, egy szó, mint száz. Ez egy autós cím. Elvárható lenne, hogy elsősorban az irányítás, kormánykezelés jó legyen, de az fos. Fos az FFB is.
    Lehet hogy felturbózták az EGO-t, de a koncepció ugyanaz. Egyébként ez már a hetedig F1 játék a sorban a CM keze alatt, vagyis a CM Birminghami stúdiója keze alatt. Szerintem nem kell hozzá doktori cím, hogy ha a sormintát követem, akkor ez a rész is úgy lesz majd elkönyvelve, hogy majd jövőre. :DDD Lehet, nem ártana frissíteni a birminghami stúdió összetételén se. Vagy megmutatni nekik, hogy a nagyvilágban ezt a műfajt nem csak a hat évesek játsszák. ;)))