| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ja, nekem semmi bajom a CM-mel. Inkább azokkal, akik próbálják úgy beállítani, mintha a CM valami nagy hőstettet hajtana végre az F1 játékkal.
Ha úgy kérdezed, hogy ennyi idő alatt, amióta CM-nél van, úgy más is el tudna-e jutni erre vagy magasabb szintre ahogy most áll, akkor azt mondom, hogy bármelyik amelyik rendelkezik ekkora létszámmal és anyagi fedezettel, mert szerintem csak ez kell ahhoz, hogy hasonlóan vagy jobban képzett emberekkel ezt vagy jobbat véghez vigyenek. Mert ugye a kérdés is furfangosnak látszik, mert ahhoz erőforrás kell, hogy egy ilyen játékot összedobjon egy cég. Persze nem egy éven belül, de simán megcsinálnák, mert a programozás az mindenhol programozás, csak idő és pénz kell hozzá. CM is csak úgy vállalta el, hogy megvolt rá a fedezetük. De jelen pillanatban a Microsoft és a Sony lenne szerintem akik jövőre már ki tudnának állítani egy F1 játékot, persze ahhoz le kellene állítaniuk a jelenlegi projektek közül egy-kettőt. De nekik megvan minden ami a CM-nél van, talán még több is. Sőt szerintem ők akár külön-külön is előrukkolnának egy jó F1 játékkal és ne felejtsük, MS már hozná DX12-ben. Sony lehet, hogy csak konzolra tolná, de hát attól még lehetne ilyen jó vagy még jobb is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 22:26:51