| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Elképzelhető, de ez leginkább a saját igényeiden alapuló meglátás. Én pl. volt, hogy a Caterham-ból akartam nyerő csapatot csinálni. Miért is ne, ha már ennél a csapatnál kezdtem a kutatást és fejlesztést akkor legyen is eredménye :) Totti5 is írja, hogy mindenkinek más a fontos, ezért nem is általánosítható, az, hogy h valami számomra nem fontos akkor nem is hiányzik a játékból. A Te igényeidet tekintve idén sem fogsz többet kapni az F1 2016-tól mint amit tavaly kaptál, valamint az F1 2015-el sem kaptál kevesebbet a korábbi részekhez képest, mert a játéknak azon része ami személy szerint Téged érdekel azt pont tartalmazta a játék. Ezért is írtam, hogy a privát igényeidet nem feltétlenül teheted egyenlővé mások igényeivel.Én sokkal inkább Amiga és adam46 meglátásaival tudok azonosulni és elfogulatlanul megítélni a dolgot, mind aközben, hogy az F1 2015t egész jónak ítélem meg, de...