| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
1 év alatt ennyi fért bele ( ami még csak nem is 1 év volt, mert hamarabb jöttek ki vele)
Ez inkább megközelítés kérdése de sokkal közelebb van az igazsághoz az, hogy majd egy évet csúszott az új engine-re fejlesztett játék mintsem, hogy hamarabb jelent meg mert az eredeti tervek szerint a F1 2014 lett volna az, nem pedig a F1 2015, így mondhatni kényszerből született meg régi engine-re a F1 2014, amikor már előrelátható volt, hogy az új engine-re feltehetően nem tudják elkészíteni a játékot a szokásos megjelenési dátumig, nem véletlenül tartalmazza az F1 2015 a 2014-es szezont is. Közben az F1 2015-t eltolták 2015 márciusára, amiből végül július lett és ennyi csúszás mellet hagytak ki belőle jól ismert és korábbi részek által már tartalmazott dolgokat.
lac coo
A karrier mód használatát ne magadból kiindulva húzd rá a játékosokra. Veled ellentétben aki egy délután végigtolt egy szezont, nekem még egyet sem sikerült egyik játékkal sem, nemhogy az egész karriert. Én mindegyik rész esetében hosszú időmérővel és 50% versenytávval kezdtem neki a karriernek változó időjárás mellett, bár utóbbit talán nem is lehetett másként választani, és cockpit nézetből. Nekem pl. e miatt sem mindegy, hogy tartalmaz e karrier módot játék, vagy hogy van e benne cockpit nézet vagy sem, és nem azért mert kötekedni akarok. Éppen ezért kérdeztem meg nemrég Totti5-től is az egyik beszúrt videójával kapcsolatban, hogy ugyanabból a T kamera nézetből játszik e mint amilyen nézetben a felvétel készült, merthogy anno majdnem, hogy én elégtelenkedtem egyedül folyamatosan itt a topikban a homályos kormány miatt és nem bírtam rájönni, hogy ez mást miért nem zavar mindaddig amíg rá nem jöttem, hogy igen, valóban T kamera nézetből valóban nem zavaró :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2016.07.05. 16:27:01