| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Én szeretem ezt a sorozatot annyira, hogy 21 ezerért megvettem PS4-re még pre-orderben (sajnos PSN-en sokszor ez a standard nyitó ár AAA-s címek esetén). És meg fogom a következő részt is venni. Minden eddigi évaddal játszottam, a PS4-es rész előtt még PC-n. Akkor is, amikor elszállt az egész szezonos mentésem és kezdhettem elölről. Mindig is láttam a játék erős és gyenge pontjait. Mindig is élveztem magát a játékot.
De valahogy ez a mostani évad nekem kevés volt. Még azzal együtt is, hogy két évadot kaptunk, hogy ráncfelvarrás volt. Úgy is mondhatnám, ha nincs karriermód, ha kisebb csapat dolgozott rajta, akkor miért kellett ennyi pénzt kérni érte? Miért nem árazta be 12-15 ezerre, és akkor most nem arról beszélgetnénk, túléli-e a sorozat.
Ráadásul ebben a részben egy igénytelenség olyan fokára jutottunk, hogy egyénileg nem is lehetett eldönteni a verseny és az időmérő hosszát. 15 %-os versenyt akarsz? Akkor csak 1 időmérő etapot kapsz, slussz-passz. Kizárólag a teljes versenyhétvégére találsz pre-defined beállításokat.
Vannak amúgy a 15-ben óriási előrelépések, de sok tekintetben a "kivettünk belőle, hogy később visszatehessük"-szaga van nekem a dolognak.