| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Félreértettél! Nem a PC-n játszók közül vannak többségban a kormányt használók, hanem a kozolosokhoz képest vannak többségben a kormányt használó PC-sek.
Egyébként visszatérve a Steam kimutatásokhoz, amihez itt van helyesen a 2012-es, nem csak az eladásokat érdemes figyelni, hanem a tetszési index csökkenését, azt hogy hányan játszanak multiban, meg ilyeneket. A megjelenéskor is azt mondtam, hogy szerintem a 2015 a legjobb a sorozatban, de még ez is nevetségesen messze van a jótól, főleg ha szimulátorosabban nézem, amit itt a kormány kezelésre értek. Egy autósjátéknál már elvárható, hogy hogy legalább egyenrangú szinten foglalkozzanak a gamepad és a kormánytámogatással. Az már csak bónusz ha még billentyűvel és egérrel vagy más egyébbel is vezérelhető.
A Dirt Rally egyébként is bizonyítja, hogy a CM tisztában van azzal, hogy van kereslet a szimesebb felfogás iránt. Nem értem, hogy egy exclusive F1 játéknál ez miért nem megoldható. Az se magyarázat, hogy CM-en belül más stúdiók készítik a két játékot, mert az EGO-t használja minkettő, vagyis már volt egy évtizedük vagy több, hogy megírjanak egy rendes eszközkezelőt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 11:58:25