| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nekem erről az jut eszembe, mikor egy focicsapat éppen annyit játszik, ammennyire érzésük szerint szükség van, mert erőt gyűjtenek, mondjuk egy BL ki-ki meccsre, azután az utólsó percben kikapnak egy góllal. A CM abban különbözik, hogy egy öngóllal kapott ki a hosszabbításban(ugye késett, csúszott a megjelenés). Itt látható, hogy már a 100000 példányt se érték el a tavalyi résszel. Tehát eléggé erőltetett az az elmélet, hogy a többség úgyse használ kormányt és akkor meg minek csinálják meg rendesen. Ugyanis az állítólagos többség is egyre fogy. Tehát éppen beleférne, hogy valami komolyabb funkcióval próbálkozzanak, ugyanis 2014-ből, 2013-ból, 2012-ből, a 2011-ből, a linkeken látható példányszám fogyott. És ahhoz ugye nem kell atomtudósnak lenni, hogy pont a PC-n játszók többsége használ komolyabban kormányt az autósjátékokhoz és valamiért ez a szegmens kezd nagyon elfogyni. Még úgy is, hogy ez az egyetlen elérhető, hivatalos F1 játék ezen a platformon, persze a konzolokon is, de arról nincs adatom, hogy mennyire volt sikeres/sikertelen. ;) És nem gondolom, hogy a CM-nél csupa hülye dolgozna. Azt meg pláne nem, hogy nem értenek ahhoz amit csinálnak. Tehát, egy lusta, trehány banda. És nem hiszem, hogy ekkora zuhanórepülésnél van olyan magyarázat, hogy a többség úgy is veszi, minek dolgoznánk rajta, mert szerintem most már mindent be kelllene vetniük, hogy visszahódítsák a közönségüket. Persze ez csak az én véleményem és lehet, hogy a többségnek így is megfelel ez a játék. :P