| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
De azzal a helikopterrel kezdhetnének valamit, legalábbis Monza-ban mert elég illúzió romboló, hogy minden animáció nélkül csak ki van tűzve az égboltra ami időnként egyik frame-ről a másikra 180 fokos fordulatot vesz, vagy inkább a tükörképére vált át. Nyilván nem múlik ezen semmi, de akkor is vagy csinálják meg elfogadható módon vagy szedjék ki inkább!
Más egyébként nem érzékelt lassulást a játékban Monza bizonyos szakaszain? Banchmarkban ultra beállítások mellet, teljes mezőny mellett is megvolt a 60 FPS, de Monza-ban, még egyedül is laggolt a pálya. FPS-t nem néztem, de visszavéve HIGH-ra már folyamatos volt. Lehet nem ártana egy kis optimalizáció erre a pályára, legalábbis azokra vonatkozóan amiket eddig próbáltam, de a kipróbált pályák közül máshol eddig ilyet nem tapasztaltam.