| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Persze. lehet, de ettől függetlenül sem nyűgözött le igazából grafikailag a játék. Ha összehasonlítja az ember házon belül pl. a Grid Autosport-al, nem kérdés, hogy az egyértelműen jobban néz ki. Én már elég rég játszottam vele, de nemrég a havernál láttam azt is ULTRA minőségben és nem kérdés, hogy mérföldekkel jobban néz ki mint ez a next-actual gen-nek kikiáltott engine.
No de ez csak amolyan kitérő volt a játék ezen részére, viszont amit nem értek egyelőre az az, hogy úgy érzékelem, mintha néha a gáz, ill. a fékpedálok linearitását nem követné le a játék. Nem tudom, hogy nem e errlől írt korábban lac-coo is, amikor az írta, hogy számára most ért véget ez a játék. Többször úgy érzékelem, hogy majdnem padlóig kell nyomni a gázt, hogy elkezdjen kigyorsítani az autó, nem hogy arra figyelni, hogy óvatosan, lábíjhegyen nyomkodjam csak a gázpedált. Ez ugyanúgy igaz a fékre, néha a olyan mintha a megszokott fékút nem lenne elég ugyanabban a kanyarban, a határozottabb pedálbenyomásra viszont már blokkolással reagálnak az kerekek.
Persze jól enne belemagyarázni és azt hinni, hogy a túlmelegedett motor miatt nincs meg a nyomaték, vagy éppen a hideg fékek miatt a fékhatás, de még ezt ki kel kísérleteznem, de amíg a túlhevülő motort a korai elváltásokkal lehet kontrollálni, addig a fékeket, a meg nem változtatható féktárcsa ill. levegő beömlő méret híján, nem tudom hogy lehetne