| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
azért tök jó hogy mennyien mentek már vele, de egy épkézláb véleményt nem olvashattunk az esőről a dinamikus időjárásról, arról hogy mi lesz ha kintmaradok sokáig felszáradó pályán inter gumikon, egyátalán hogy milyen vezetni esőben, mennyivel nehezebb meg etc.
a setup cucc egyszerűsitése engem sem zavar amúgy, ellenben a jó fizikának (esőben is..), klassz AI-nek örülnék nagyon.
van pár dolog amiben azért tényleg faja kis gamma lesz. grafika, dinamikus időjárás (látványra tuti) elvitathatatlan.
az hogy nincs végtelen számú gumid egy hétvégére szintén tök jó, tetszik a modern menü is, gondolom nem egeres, de nem is nagyon bánom, pofás lett.
egyébként ha a fizika nem is lesz olyan tökéletes, akkor is sok szép percet szerezhet és akkor is lehet véresen küzdeni minden tizedért. miért? mert mindig lesz nálunk gyorsabb, ha tegyük fel ebben a gammában jobban tapad minden kocsi mint a valóságban akkor is mi van? az online társunknak is jobban tapad, vagy a fórumozoknak is, a hotlapos állatoknak is, igy akkor ezek közt a körülmények közt kell kihozni a maxot.
egyébként meg továbbra is tartom, hogy simán hiszek benne, hogy van annyi és akkora F1 buzi, hogy akár valami telemetria cucc is készül majd hozzá, valamint szerintem lesz ennek egy HC modja amiben megpróbálnak még realisztikusabbá varázsolni ezt-azt. Tudom a codi játékainál ez nem egyszerű, de gondolom azért lehet majd ezen azon csiszolni.
én továbbra is várom. szimesként is. :)