21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1761 Hajrá. Támogatlak. :) -
#1760 Miért írta volna ironikusan? -
#1759 szerinted megpróbálhatom akkor? mert én szivesen látnék egy számlálót meg hasonló dolgokat,de házigazda nélkül semmi sem lesz belőle+lassan elindulnak a FAKe warez verziók utána meg a normál warez is,és ha 3 hónapja nem sikerült házigazdát beálltani akkor ezután sem fog
ezért gondoltam hoyg megpróbálnám más úton is -
#1758 De, amúgy tényleg. Mi akadálya, annak, hogy valaki házigazda legyen? Mert, eddig mindig csak azt mondtad, hogy maradjál nyugton, majd meglátod, ha reagálnak, de sose kaptunk egy normális választ. -
#1757 vagy esetleg mi lenne ha nyugton maradnál ? -
#1756 ezt most irónikusan mondtad?:D -
#1755 elképeztö hogy még mindig nincs házigazda
mit szólnátok hogyha több szálon is megpróbálnám ezt a dolgot?
Már egyszer beleegyeztetek hogy én legyek a HG!
szerintem mostmár mindegy csak legyen valaki... -
#1754 Ezek alapján tényleg mindenre odafigyltek és sosem látott aprólékossággal dolgoztak fel egy versenyszéria liszenszet. -
#1753 Pedig annál sokkal jobb lesz. -
#1752 Ez nekem egy kicsit csicsásabb Grid-nek tűnik, sokkal jobbat nem várok tőle . -
#1751 Gamescom: Játékos tapasztalatok -
#1750 nem tudom elképzelni hogy amiket eddig láttunk törések, azokból az egyik ne FULL opcióra lett volna állítva...
de ne legyen igazam, és az összes csak easy vagy mediumon volt.. és véletlen se FULL-on..
még 30 nap :D -
Fantasy180 #1749 kezd egyre jobban izgatni ez a játék :D -
#1748 Mindent lehet állítani -
#1747 Itt látható, hogy több szinten lehet majd állítani a törést. 9:44-nél.
-
IXEMGabeo #1746 ***gyerek*** igencsak 30-40 között csávó volt épp látszódott a kopasz feje elnézést:D -
IXEMGabeo #1745 most méé? persze, mert a gyerek minden segédletet bekapcsolt, naaa, de ha kikapcsolsz mindent és felnyomod az AL-t legendre akkor előzzél kispofám mondjuk úgy, ha nincs kormányod:D bár én sztem kontrollerrel is remek irányítás lesz... -
#1744 ebbe lehet előzni
arcade fos
-
#1743 Itt még szerintem nem. :) -
IXEMGabeo #1742 vótmá?
egy kis Schumi
-
IXEMGabeo #1741 lehet hülyeséget kérdezek, de MO-n hol van ilyen "szimközpont", ahol ki lehet próbálni a gamet? -
Fantasy180 #1740 na gyuri meg előztél most akartam linkelni a videókat :D ez már tetszetősek :D ezzel meg vagyok már én személy szerint elégedve :D de nem lenne baj ha még jobban le lehetne zúzni és érzékenyebbek lenének :D de amúgy jól láttam a ferkánál hogy nem repült el a kerék?? azaz hogy megcsinálták a játékba azt hogy "lánc" tartja oda?? mint a valóságban?? hogy ne repüljön el? -
#1739 Remélem nem unjátok még. :) Törés videók, de még nem az igazi... -
GPx8 #1738 Elég nyomor.
A legjobb szerintem is a lökhárító nézet, mert az igazi vezetés közben is előre nézek, nem a kezem és a kormány van a látóteremben. Viszont a formula autókban az Lfs-ben pl. mindig belső nézetből megyek, nekem úgy tetszik. -
IXEMGabeo #1737 egyetértek -
IXEMGabeo #1736 nem hiába Rosberget a nagy előző Hamilton se tudta lenyomni Kínában:D:D milyen komoly már ahogy védekezett asszem ez a játék csúcs lesz -
IXEMGabeo #1735 azért Senna 10. helye durva:D:D:D
végre egy video ahol előzgetnek is:);) ezt hiányoltam, mindenki baszott nehézre állította, de nem szégyen sztem ha mediumon van a traction control -
#1734 a cockpit nézetből kell vezetni, nem T-camból. Mert bár a cockpit nézet nem adja vissza ugye a periférikus látásunkkal a valóságot, de akkor is közelebb áll a valósághoz mint egy fenti kamera.
Egyébként ugye a cockpit nézet és még két monitor már megoldás, akkor majdnem tök reális nézetet kaphatsz. Aki csak autós gammákkal tolja, az akár be is ruházhat egy ilyenre, a TFT monitorok ma már nem olyan veszett drágák. :) -
#1733 A legjobb szimes nézet legtöbb esetben a motorháztető, mert onnan van a legjobb sebességérzet és a legjobban onnan lehet érezni az autót. Tcam tökéletes a formulánál és az rfactorban is onnan játszik a többség. -
#1732 és ha megnézed még a ferrari meg még 1-2 autó oldalkszaniján van a visszapillantó tükör... ha ferrari belső nézetére rányomsz egy videon, láthatod, hogy nincs is visszapillantó tükör.. nyilván most az okosok aztmondják , hogy van hátsó kamera nézet, de ugy nem olyan. Tehát, mivel nincs, azaz van d enem látod a ferrari belső nézetéből a visszapillantó tükröt, csak ha kinézel oldalra, ami kormánnyal elég érdekes lesz, hisz ott nincs joypad, akkor rájövünk hogy belső kamera nézet nem adja vissza a szimulációt, így élvezhetetlen. Megoldás A t-cAM, ami zseniális -
#1731 hát, ha te cockpitből elvezeted egy versenyhétvégén akkor benyalok.
több okból is. pl: nem érzed az autó szélességét, és egyes kanyarokban is úgy fordul el mint a taknyos zsebkendő, de nyilván ezt a nézetet a legnehezebb visszaadni, hogy valós legyen...
T-Cam nézet meg zseniális, én picit még hátrébb is raktam volna, hogy a versenyző bukósisakja 100%-ban látszódjon... ( ez E3-on így is volt, valamiért, előrébb tették picit, lehet azért, mert nem mindig van a kanyarokkal összehangban a versenyző feje) Vissaztérve, azért is nyomják T-CAm nézetben, még Sutil is, mert egyszerüen cocpitból lehetetlen, és nem jön át...
De ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de nem is baj... -
GPx8 #1730 Engem inkább ez a T-Cam -es vezetés szomorít el. Gyakorlatilag mindenki onnan nyomta (még Sutil is!), az pedig nem szimulátoros nézet.
(Az autómat sem a tetejéről vezetem, pedig biztosan jobban látnék onnan...) :) -
#1729 Abu-Dhabi lemodellezése azért nem lett semmi... szép!! -
#1728 Kösz, igyekszem. :D -
#1727 najó.. -fav -
#1726 basszus egy-két jóembernek köszönhetően megint áll a bál... lol am Gyuri nagyon jó, hogy megcsináltad azt az oldalt nagyon fasza... :D xD -
#1725 link privátban! -
#1724 Ja, meg csinált egy vagány nap szemcsis képet. :D -
#1723 van vagy 15 éves a srác-ez meglátszik az oldalon írt hozzászólásokból- és azt próbálja beállítani magáról hogy 40 éves:D -
#1722 Azok, az ideje múlt oldalak kicsit régebb óta léteznek mint a tied. ;) Kis tiszteletet adhatnál másiknak.