| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Veled kapcsolatosan pedig azért felemás a helyzet mert a sorozat eddigi részeit tekintve hellyel közzel egyetértésben voltunk, csak ennél a 2015-ös évadnál kezdtek eltérni a nézeteink. Te, véleményem szerint szubjektív módon azt hangoztatod, hogy Te mire használod, és neked mire elég az aktuális epizód, én pedig objektív módon megpróbálom a korábbi részeket, azok tartalmait, valamint a folyamatos fejlődést is szem előtt tartva, megítélni az aktuális részt. A baj az, hogy a Te személyes igényeid nem feltétlenül egyeznek mások igényeivel, amit ugyan megtehetsz, de nincs jogod elítélni. Éppen a mai hozzászólásokat olvasva, volt arról szó, hogy a játék ugyan nem szimulátor, de irányítás terén jó irányba fejlődött (amit én egy percig sem kérdőjelezek meg), ugyanakkor egy játékról beszélünk, ahol viszont a játékosság szenvedte meg a csorbát. Akkor most mi az irány? Nem is lett szimulátor, a játék funkciók is csorbultak, + még egyéb a versenyzéshez szorosan hozzátartozó dolgok, felgumizódó pálya, gumitörmelékek felszáradó ideális ív, koszolódó és törmeléket felszedő gumiabroncs, meg még kitudja még mi. Cserében kaptunk egy jobb vezetési modellt, amit ha az eddigi tartalmakhoz adtak volna hozzá, egy szavam sem lenne, valamint egy néha megkérdőjelezhető erőszakosabb AI-t. A Grafikus fejlődés ismét csak nem egyértelmű, mert ugyan voltak itt beszúrva alléejtős screenshot-ok, amiket az ember visszajátszások során, elsősorban esős körülmények között tud csak reprodukálni, de belülről verseny közben, ami a lényeg, szerintem egyáltalán nem egyértelmű, főleg azzal a homállyal ami még a legutóbbi patch után is fennáll.
Az a baj, hogy nem fogjuk egymást meggyőzni úgysem, úgyhogy kár is folytatni, az pedig végképp nem szeretném hogy személyeskedésbe menjen át a történet mit ahogyan Te már a #17724 hozzászólásban próbáltad terelni a dolgokat, ami a véleményalkotást tekintve semmi köze a dolgokhoz.