| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
azért elég furcsa nekem h felháborodsz Laccooo sarkos kijelentésén, általánosításán...és ugyanabban a hsz-ben elkezdesz "slepp"ezni...konkrétan a "slepp"nek mi köze ahhoz h Lacco kijelentését magadra vetted...nem értem miért keveredik ide mindig személyeskedés...ha megbántott valaki akkor azzal kéne megbeszélned ...konkrétan akinek tetszik ez a játék az megbántott vagy mi?
azt se értem h mit nem lehet azon érteni h akiknek tetszik itt a játék korántsem akar senkit sem rábeszélni arra h vegye meg... maximum arra biztatnék egyeseket h próbálja ki, mert szerintem magasan a legjobb CMf1 játék azoknak akik komolyodást vártak , a bugok és korábbi hiányzó fícsörök ellenére...
úgyhogy kormány , Legend AI és min 50%os versenytáv és szerintem nagyon jól fog szórakozni