| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
SityiSXT #17626 Én is elég régóta vagyok itt reg, és amit itt néhányan (a slepp) leművelt, az kritikán aluli. A sleppbe az tartozik, aki úgy érzi. Én például nem érzem magam "Cars slepp"-tagnak, mert nem feltétlenül értettem egyet mindenben Screenracerékkel. Továbbmegyek: én egyetlen slepp tagjának sem érzem magam. Én mindig megadtam a társalgás során az elvárható minimum tiszteletet, ezt sokszor nem talált viszonzásra, főleg Lacco részéről. Egészen addig a pontig, amikor az a roppant igazságtalan beszólás nem történt. Egy ilyen szűklátókörű, ostoba, egoista, pökhendi alaknak fogalma sincs, hogy én mit teszek bele a cikkeimbe, ismertetőimbe, kritikáimba. Pont ezért esik baromi rosszul, hogy egy kalap alá vesz olyanokkal, akik tényleg láthatóan nem sokat foglalkoztak a játékkal. Nálam csupán erről szól most már a dolog.