• b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elég régóta vagyok reg itt, de ilyet amit leműveltek, szégyen. sleppről beszélsz, amikor más azt látja hogy valóban van egy slepp aki tönkrecseszi a topikokat, ...a tietek.
    tönkrevágtátok a CARS topikját, és mst ezt teszitek tönkre, közben szemforgatva arról ájuldoztok hogy mások milyen hülyék.
    ...és hogy miért ti tettétek tönkre a CARS topikot? ...hát pont azért amit itt olvasol. Te is, igen te is, aki azt gondolod hogy értelmesen próbálsz dumálni, amikor Laccoo beszolt a 'tesztelőkre", akkor egyszer visszaszóltál keményen, hátha valaki ráharap, és le lehet ütni a labdát, hogy milyen szr dolog az általánosítás, ...nem harapott rá senki, és akkor fontosnak tartottad még egyszer elsütni...
    ...mert annyira fontos hogy vegyék észre mások, azt mondom hogy fontosabb neked mint maga a játék, a téma.
    ..és azóta is sleppről beszélsz.
    én egyszer hagytam ott topikot, az RBR topikját, berágtam, lement 4-5 hsz, és kitöröltem a kedvencekből és kész...le van zárva ahogy le van zárva sok éve (mert sok éve történt). Nem itt vívni a harcokat. Tudni kell elengedni a témát, ha nem akarod igazán.