• Totti5
    Most sem a játékról beszéltek. Linkelitek a "20 percet toltam nagyon szar" idézeteket. Ezzel mit lehet kezdeni? semmit. Nyilván butaság minden ilyen kinyilatkoztatás. Legrosszabb, sosem volt rosszabb, legbugosabb, rossz a fizika, rossz minden. Szíve joga mindenkinek utálni a játékot, az engem kül. nem érdekel. Amikor pedáloznak más véleményével és amögé bújva szarozza ( mert nincs saját tapasztalat, gondolat ) az már felháborító így a megjelenés után hetekkel. Ha meg tények, videók, bemutatók ( saját term. ) jön szóba nagy csend és semmi és megint kezdődik előről akármilyen "ez a legszarabb játék evör" cikkek másolgatása. Ha meg a cikkekről van amiben hazudnak, hisz cáfolni lehet őket, akkor meg az a baj.

Igazából nem tudom mit akartok elérni. Aki itt van és játszik vele az élvezi, ti már letöröltétek a warezt 1 hete. Akkor miért? modinak kell szólni megint? miért? fel nem tudom fogni miért kell ezt csinálni. Mindenki menjen oda amivel játszik és amit élvez. Én nem játszok most a CARSal, egy betüt nem írtam oda sok hete, mert nem érdekel. Az sem érdekel ha valaki isteníti, az sem ha valaki nem.Nem játszok most vele, nincs tapasztalatom h változott volna e akármerre így nem is érdekel. Arra koncentrálok amivel játszok az most az F1 15 és ahogy egyre többet egyre több dolog jön elő, egyre jobban megismerem és egyre jobb.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.02. 12:17:13