• Pitti
    Most te egy autós játék kedvelő-használó vagy, vagy újságíró és statisztikus? Az én saját tapasztalataimon alapuló véleményemet nem befolyásolja semmilyen sajtó vagy statisztika. (Valószínűleg a GTAV még sokkal népszerűbb, bizonyos vonásai annak is hasonló.) Én az AC-t kedvelem mindennél jobban, nekem tökéletes élményt ad... és semmi bajom azzal ha a cars-al 3x annyian játszanak, vagy jobb értékelése van ilyen olyan médiumokon, vagy steamen, tök nem érdekel.
    Lehet azzal érvelni, hogy az eladások vagy az aktuális játékosok száma alapján melyik játék a jobb, de nem ér semmit, ha saját tapasztalatom van.
    Ha még nem kóstoltál valamit akkor érdemes megnézni, hogy hány embernek ízlik ez vagy az, és a többség véleménye alapján dönteni. De ha etted már mindkettőt, akkor semmilyen statisztika nem módosíthatja a véleményed, mert ha igen akkor valami nagyon nem jó. Persze felmerül a kérdés, hogy akkor meg miért szeretik többen a másikat? Ezer oka van, mint pl ez kizárólag F1-et "szimuláló" játék a másik meg nem.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.07.31. 08:44:34