• lac coo
    amúgy kár ezen rágódni, egyszerű a dolog...
    eddig azért sírt a többség, hogy hagyják már az árkád hozzáállást, menjenek el kicsit drivinggame-esebb irányba, most meglépték ,de igazából pont anagy tömeg nem tud mihez kezdeni ezzel.
    a másik meg pont az, hogy ez F1, rohadt gyors, nagyon gyorsan törénik minden, tapasztalat, alapvető vezetői tudás nélkül ezzel a handlinggal ez nem fog menni élvezetesen...
    pl az AI: eddigiekben csak utolérni volt nehéz, ha az ember melléért lefékezett az Ai mert jött a kanyar, úgy volt megírva, hogy nehogy hozzáérjen a játékoshoz, most eznincs...Mögé érni egy dolog, és elmenni mellette az egy másik ....Én el is hiszem sokaknak az jön le, hogy ez szar, pedig dehogy, pont hogy most jó :) ( Csendben mondom, valóban még senki nem mutatott rossz AI videót, CM fórumon sem, pedig aztán ott mindenki szidja ....)

hogy sokak szerint ez használhatatlan azt már csak azért sem értem, mert kb semmi olyan dolog nincs más játékokban sem, amit itt ne tudnék beállítani. Nyilván itt nincs GT autó, de választok autót, pályát, időjárás az meglepi ,de az az igazi ( persze edzésen van előrejelzés ...), versenytávot azt megyek.
    Máshol sincs több, itt mégis kevés, nem ajánlott vétel, máshol meg teljesen rendben van ...

Nekem ez az év egyik legnagyobb meglepetése, persze én versenyezni akarok ,mi mást akarnék :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.30. 22:28:10