| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
illetve az aránytalanul túlzó lehúzás tud zavarni engem, mint amik a tesztekben vissazköszönnek......
pl gondolj bele h kijön majd a CARS kettő..mindenki szerint a CARS 2 fejlődött autókezelésben , tkörítésben, az AI sem vágja a kanyarokat, ugyanúgy fizika , stratégia szerint versenyez...a kritikák meg lehúzzák 50%ra , mert hogyhogy nincs safety car még mindig,miért nincsenek interjúk, miért nincs benne egy kedvenc autó amelyik az első részben benne volt...Cars például furcsa h nem lett lehúzva pedig ott tényleg kiollóztak dolgokat (autók, pályák, vezetés a boxutcában stb) valamit azért mert DLC-ben lehet megvenni, valamit meg azért mert nem lett kész h vállalhatóan működjön...
itt azért nekem úgy tűnik azért nincsenek benne dolgok mert nem tudták megcsinálni határidőre vállalható módon...
de nagaybetűs F1HANGULATÚ versenyek , jobb autókezeléssel vannak és szerintem ez a llényeg...szívesen leülök mellé majd ha elfog az f1 kedv...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.30. 21:57:14