| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
SityiSXT #17475 Nem, én ezt a nicket használom mindenütt. 
Többiek:
Mondom én, hogy most pontosan ugyanaz megy, mint a Cars topikban ment, csak pepitában. Kajak nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy másnak más véleménye is lehet, más preferenciái? Én elhiszem, hogy nektek tetszik az F1 2015, le is írtátok szépen, miért. Én meg Dancejay ugyanolyan szépen leírtuk, nekünk mi bajunk van vele, erre mi vagyunk hülyék? Ne már... Tudni kéne elfogadni a másik véleményét, ez itt a fő gond (és persze volt a Cars topikban is).
Node nézzük akkor a tényeket. Kivettek játékmódokat az F1 2015-ből az előző részekhez képest? Igen. Van Safety Car? Nincs. Ezzel szemben jobb lett az autók viselkedése, irányíthatósága? Igen. (Az AI-t most ne keverjük bele, mert én úgy látom, hogy akkor jó, ha a játékos ismeri a pályát, mint a tenyerét és mellesleg az autót is már korrektül tudja vezetni. Kezdőbbek, a pályát nem túl jól ismerők viszont szenvednek vele, mert rajtuk átgázol - sajna szó szerint. Nem ideális, de elfogadható.) Namost annak mérlegelése, hogy a kivett játékmódok és a biztonsági autó hiánya és a jobb irányítás mennyire balanszírozza ki egymást, az már egyéni kérdés. Nektek nem számítanak a hiányzó dolgok (annyira), másnak igen. Ennyike.