| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Hát ebbe pont beleszaladtál, mert szituáció éppen az általad vizionáltnak a fordítottja volt :) Én előztem célegyenesben az AI-t és amikor azt gondoltam, hogy biztonsággal megelőztem, behúztam elé, legalábbis azt gondoltam, hogy a leelőzött autó elé jövök vissza készülvén arra, hogy aztán ideálisan tudjam maj venni az első kanyart, amikoris megpördültem. Visszanézve a replayt viszont láttam, hogy nem előztem meg kellő képpen a leelőzött AI "játékost" és ráhúztam az autó hátulját az "Ő" autója elejére. Tiszta sor, én voltam a hibás, de többszöri visszanézés, kockánkénti léptetés ellenére sem derült ki számomra, hogy honnan kellett volna tudnom, érzékelnem, hogy a leelőzött AI-val még képzünk párhuzamot a tér bizonyos síkján. Igen, a tükrök mellett valóban ott van az általad is említett hátranézési lehetőség, amit alkalmaztam volna is, amennyiben a korábban beállított kioszásom nem ugrott volna vissza alapértelmezetre és kapásból tudtam volna, hogy melyik gomb is a gyárilag erre a funkcióra deffiniált. Szerintem tök felesleges bármit is írnom, úgysem lesz olyan dolog amit nem akarsz vagy fogsz tudni, ki, vagy meg vagy egyáltalán magyarázni :)