| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Cm-ről nem sok jó véleményem van, de egy kicsit már átestek páran a ló túloldalára és mindenben összeesküvéselméleteket gyártanak...
páran olyanokat írnak h azért nincs karrier meg safety car stb h legyen majd mit betenni jövőre..na az ilyen kommentek engem speciel bosszantanak :)
világosan látszik szerintem h oilyan sok mindenben elölről kezdték a dolgokat h csoda h ennyi minden is belekerült...látszik h még ezt se sikerült tökéletesen befejezniük (bár én még buggal nem találkoztam , de állítólag vannak ilyenek)
a karrier mód hiánya pl ráadásul szerintem nem is csak időhiány miatt van hanem h máshogy közelítették meg az egész dolgot...úgy gondolták szerintem h sokkal jobban bejön majd az embereknek ha teletolják animációkkal a valós pilótákról a szezont (nyilván rólam, vagy rólad nincs képük, de remélem majd a következő részben vérpisike nézheti majd saját pattanásait a pódiumon :) )
nekem így ebben a formában a körítés sokkal jobb lett, mintha karrier lenne...
klasszikus autók: még szép h meg kell venni a többi játékot is...aki klasszikus autókra vágyik , szereti az autóversenyes játékokat, az elég nagy marha csak CMf1-gyel akar játszani...van sok nagyszerű játék azoknak is ott a helye a steam fiókon, mintahogy ez is megférhet más jjátékok mellett)
mivel az AI szerintem szuper lett a körítésben szerintem a legjobb játék a piacon és még a handling is jóirányban ment el így offline is remek szórakozást nyújthat sokaknak
safety car pedig legyen majd , de csak ha vállalhatóra meg tudják csinálni..ez évek alatt eddig nem sikerült...talán erre a játékra építve már lehetne vele majd mit kezdeni , mert mostmár vesenyzik az AI , lerobban, történnek vele dolgok akkor is ha nem vagyok mellette stb...