• SityiSXT
    Másutt már céloztam rá, hogy szerintem az F1 2015 olyasmi lett, mint az idei McLaren Honda: az ígéret benne van, hogy ütőképes lesz, csak most nem tudja magát még jól megmutatni. Ergo én is nagyon örülök, hogy a kezelés tekintetében jobb lett az új rész, szívesebben is játszok vele emiatt, mint a 2014-gyel. De a hiányosságokat is látom. Van, ami nekem sem olyan fontos, és van, amiért vérzik a szívem.
    - Saját néven karrier: Nem használtam én sem, de megértem azokat, akiknek hiányzik.
    - Safety Car: Igazad van, ugyanakkor én még mindig azt mondom, hogy hiba volt kihagyni. Egyrészt ugyebár a valóságban ott van, és aktívan befolyásolja az eseményeket. Másrészt meg ott van az a kellemetlen szájíze az embernek, hogy ez tavaly benne volt, most miért nincs?
    - YDT: Abban a formában akkor olyan sok értelme tényleg nem volt. A mostani handlinggel már lenne, és szerintem jól felépítve meg tudná tanítani a kezdőket F1 autót vezetni a játékban. Esetleg lehetne fűszerezni olyan dolgokkal is, hogy hogyan kéne a pályán viselkedni, és mondjuk a multis matchmaking is alapulhatna azon eleinte, hogy ott hogyan teljesít a delikvens, és nem kell tucatnyi roncsderbit végigszenvedni azért, hogy jobb pilótákkal rangsoroljon össze a rendszer.
    - Klasszikus autók: De ahhoz azokat a játékokat is meg kéne venni, nem? Itt egy helyen anno adott volt a dolog.
    - Osztott képernyő: Amire kitalálták (alkalmi pár körös lazulás), arra tökéletes volt. Nem minden haver/vendég született kormánnyal a kezében, én meg vagyok annyira béna gamepaddel, mint ők.