| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
én megfogadtam pár éve h nem veszek több CM játékot:) ennek elllenére idén szerintem nagyon jó irányba mentek el és itt figyel nálam a dirt rally is és az f1 2015-is miután tesztelgettem a warezt:)
egy autós játéknál párunknak a legfontosabb h a handling javuljon...mindkét játéknál ha csak a handlinget nézzük akkor nem biztos h eszünkbe jutna h ez CM játék...
ahogy írod most egy-két funkció nincs benne ami a korábbi játékokban benne volt, helyette más funkciókkal bővült vagy esetleg javultak funkciók...
ezek összeségeként még mindig itt érzem h a körítés így is csúcsszuper...igaz nem tudom átírni a saját nevemre a karktert :)de miért is nem elég az h minden egyes versenyző bőrébe belebújhatok...tudom én h én megyek éppen Vettellel nem kell erről kiírás...NEKEM (meg aki elmúlt 18:) ) a korábbi karrier módnak én nem sok értelmét láttam...valahogy másképp megközelítve talán lenne értelme, de úgy ahogy volt gyakorlatilag egyre unalmasabb volt...ahogy fejlődött az ember egyre kevesebb kihívás volt , ahogy kaptunk új szerződést már gyakorlatilag vége is volt a szórakozásnak mert akkor már a gép esélytelen lett...
safety car: szintén úgy ahogy volt korábban teljesen használhatatlan és inkább illuzióromboló volt...igazából a géppel sohase történt semmi (ellenben az új részben már ők is versenyeznek)gyakorlatilag csak kész akarva hozhatta elő a játékos...törni zúzó gyerekeknek ez jó játék volt online is...de sok értelme nincs (online szerencsére komolyabb helyeken ki kellett kapcsolni)
young driver test-ben h mi volt a jó az mondjuk számomra nem jött át soha...
klasszikus autók: azért ha klasszkus autóval akar menni az ember akkor nem ebben mennék, ott van pl az AC ahol legalább normálisan meg vannak csinálva, nem csak tölteléknek találták ki:)
biztos sokaknak megvan az arész ahol voltak klasszikus autók...nekem eszembe se jut h ha lauda ferrarijával akarok menni akkor az f12013-at kéne elindítani:)
akinek pedig az osztott képernyő hiányzik, abból látszik is h miért is látja teljesen máshogy a játékot:)gondolom osztott képernyőn nem 2 kormánnyal játszanak, nem normális autókezelést , versenyzést akarnak hanem leülni a fotelbe és egy kis könnyű szórakozásrta vágynak...
itt akik védik a játékot pont azok, akik kicsit komolyabb dolgokra vágytak és ezt nagyrészt megkapták...kaptunk egy sokkal jobb autókezelést, taktikázást az üzemanyagkeverékekkel, egy minden korábbinál lényegesen jobb AI-t amivel végre versenyezni is lehet, profi körítés animációstul mindenestül, a dinamikus időjárás is szerintem remek, a változásokra jól és gyorsan kell reagálni (slickkel nem nagyon lehet esőben menni mint az általad említett játékban:) )
visszajátszások végre nagyon profik (pl nem olyan fapad mint az általad említett játékban:) )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.30. 16:58:10