• SityiSXT
    Látom, itt pepitában megy az, ami a Project Cars topikban ment. Nem, nem balhézni jöttem, csak beszélgetni.
    Ahogy ott is, úgy itt is a vita gyakorlatilag ott fullad meg, hogy képtelenek vagytok elfogadni, hogy másnak is lehet véleménye, ami nem feltétlenül egyezik a tiétekkel. Innentől fogva veszett fejsze nyele az egész, és megy az, amit sajnos megszokhattunk a Project Cars topikban, meg ami pár napja ment az F1 2015 ismertetője alatt.
    Folytatnám azt, amit Dancejay elkezdett, hátha sikerül kultúráltan beszélgetni erről. Az F1 The Game egy sportjáték-sorozat, aminél hagyományosan évenként jelentkeznek új résszel. Így van ez a FIFA, a PES, az NHL, a WWE, az NBA, meg az összes többi sportjátéknál. Megszokott dolog, hogy az új részek többet adnak, mint az előzőek. Ehhez képest tavaly már kevesebbet kaptunk az F1 2014 esetében azzal az indokkal, hogy majd idén. És most még kevesebbet kaptunk, mint tavaly. Örvendetes, hogy a játék alapja fejlődött (irányítás), de sokak szemében ez nem kompenzálja azt, amit elvettek/kimaradt. Kezdjük a biztonsági autóval. Láttad az idei magyar nagydíjat? Hát ennyire kavart be az SC, és nagyon fontos eleme a versenynek. Versenyzőket, csapatokat emelhet a mennybe vagy sújthat porig. Plusz alaposan bekavarhat a taktikába. A karrier is számíthat egyeseknek, elvégre kicsit más érzés az, ha nem egy ismert pilótával, hanem saját néven lesz valaki VB. Nekem hiányzik a Young Drivers Test is, mert bár elég gyengusra sikerült az előző részekben, az ötlet jó, és szerintem elég sokat ki lehet belőle hozni. A klasszikus mód szintén érdekes színezetet adott a játéknak, hiszen klasszikus kocsikat klasszikus pályákon lehetett megkergetni. Én kedveltem a scenario módot is, mert ha nem volt sok időm játszani, de azt maximalizált izgalmakkal akartam eltölteni, akkor erre ez a játékmód ideális volt. És hiányzik az osztott képernyő is - nem túl gyakran, de használtam.
    Oda akarok kilyukadni, hogy tanúsíthatnátok több megértést is azok irányt, akik a fentieket hiányolják. Erre mondják azt, hogy a szemellenzőt illene levenni, és nem csak a saját nézőpontből kéne szemlélni a dolgokat. Lehet, hogy nektek tetszik a játék, de a többség és a szaksajtó nem véletlenül húzza a száját. Ha ezt sikerül belátni, talán a többi játék kapcsán is értelmes beszélgetés alakulhatna ki.