• Danecay
    Azért ennyire nem kell kiszinezni a történetet, maradjunk a tényeknél! A NextGen cuccnak titulált produktum eredeti elképzelések szerintz az F1 2014-el debütált volna, miután ezt em tudták tartani összekalapáltak gyorsan egy F1 2024-et ami kb. ennek megfelelő népszerűségnek is örvendett. Ezek után az elképzelés (mint utólag kkiderült) az volt, hogy március magasságában fogják majd kiadni az F1 2015-t ami aztán mégis júliusban jelent meg, ami a korábbi részekhez viszonyítva még igy is tele van hiányosságokkal. Mi jött ki hamarabb?
    Ennyi erővel a CARS is hamarabb jelent meg mert nem tagadottan abban is vannak hiányosságok és hibák, miközben ennek ellenére kb. 1,5 évvel (vagy ki tudja mennyivel már) később jelent meg a eredetileg tevezett időpontnál. Akkor most mi a korai és mia a kései?
    Ezzel a meg majd jövőre szöveggel pedig már aligha lehet megyőzni a cslódottságot érző játékosokat. Összeszámoljam neked, hogy ez hány évad feldolgozásnál hangzott el vagy megteszed magad?
    Mielőtt félreértés esne, én egyébként nem ítélem el a játékot, ha van szabadidőm (ami sajnos nincs túl sok), próbálgatom tesztelgetem, és az én tapaszatlataim alapján valóbban el lehet vele lenni, viszont rögtön ott a tesóm (aki valószínűleg egy béna állat) aki már küzködik kormány beállítási próblémákkal, a havernál a fék nem szuperál túl jól, és persze vannak még ezen felül is bőven hibák, és szem előtt tartva, hogy mennyi minden ki lett herélve a játékból és, hogy a Next Gen grafikát tekintve, az ember egy kicsivel Next Gen-esebbre számított volna, különösen a korábbi NOT NEXT GEN teljesen vállalható grafikájához viszonyítva, azért akadnak megkérdőjelezhető dolgok. Ott van pl. az érthetetlne homály ami miatt bizonyos tekintetben számomra a játék csúnyább mint ez előző kiadások. Vagy ott az aszfalt ami a GTA5-ben ahol nem feltétlenül az aszfalt minőségéről szól a játék, de mégis szebben van kivitelezve annak ellenére, mint itt ahol konkrétan egy vereny játékról beszélünk, miközben több km2 terület van megjelenítve, millió járművel, bejárható épülettel és lehetőséggel amit elég hosszasan lehetne sorolni. Na jó azt is lehetne mondani, hogy OK de hány év alatt, miközben azt se feledjük, hogy a Codies sem egyik évről a másikra dolgozik, hanem ha jól számolom már legalább vagy 7 éve fejleszti az F1 game-t!
    Szerintem nincs azzal baj ha tetszik egyeseknek az aktuális F1 játék, sőt jó és én is szeretnék ezek közé az emberek közé tartozni, csak szerintem sok fórumozóban, bizonyos esetekben az objektivitás teljes hiánya, a csakazértis nem fogadom el a kritikát és megmondom, hogy te látod rosszul szerű megnyilvánulások verik ki a biztosítékot. Az embernek az az érzése, hogy itt a játék saját fórumán nem oszthat meg saját negatív tapasztalatot mert rögtön a fejét szegik. Azt pedig addig nem fogjuk megtudni, hogy melyik stúdió milyen F1 játékot fejleszetne amíg a CODIES-nél a license, de azért gondolom és remélem, hogy lenne olyan csapat aki tudna versenyképes játékot fejleszteni különösen ha szem előtt tartjuk, hogy csak egy szériára kellene csak koncentrálni.