Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem lesz jó sajnos ez a része sem. Kamu HUD 😞((
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.25. 12:34:16
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
😄DDDDDD Hónap vicce. Tekerj már le egy versenytávot a FA-val, aztán meg ezekkel a CM-es szappantartó szarokkal. Azért nem lesz ám jobb a CM autója, mert te inkább azt tudod a pályán tartani... Bár nem is tudom minek megyek ebbe bele már sokadszorra. <#whatever>#whatever>
A kormanysziggel nekem nem problemam, 900 fokon addig allitottam a szaturaciot amig szinkronban volt a jatek kormanyaval azt jovan.
Igazabol a kormanyon meg az ffb n valtoztatnanak eleg jo helyen lennenek, a Dirt Rally kifejezetten jo.
Az F1 is teljesen jo lenne, foleg mert nem ketezik manapsag mas f1 jatek.
En bizakodom, talan nem veletlen hajtigatjak , higy uj cucc lesz mindenbol, meg nem veletlen szereztek egy hc szimest, higy segitse oket...
Legfeljebb pofara esek :-)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.24. 11:16:37
ha meg a kattanás hiányzik akkor annyit kell beállítani driverben és akkor eleve nem tudod továbbforgatni...CM játékokhoz tük felesleges 900-n járatni a kormányt és a saturációval és hasonlókkal baszakodni...beállítod 270-re és mindent kihoztál a játékból...😊
2012 sínautó volt az elejétől. Az nem volt bejövős.
Nekem 2012 jott be a legjobban az eslo verzio, utana elkezdtek butabbra csinalni, szoval kenytelen voltam warezzal tolni 😊))))
Mondjuk 1500 orat lehet egesz eletemben nem jatszottam osszesen 😊
Egyszó mint száz, amíg a 11-el több mint 1500 órát nagyobb gondok nélkül, többnyire élvezettel játszottam online addig a 12-t rövid szenvedés után eladtam, a 13 egy hetet sem élt meg nálam az említett probléma miatt.
fizikát nem hasonlítom Carshoz, mert abban szerintem vicc a nagy formula, annál jobb a CM .
Mintanak jo lehet: AC, rF2, CARS, iR, SCE, LFS 😊
ki kell próbálni valami neves szimet és érezni fogod a különbséget.
De FFB-ben akár PCars is mehet ...
Mit értesz ez alatt pontosan?
Nekem a 14 nincs meg de a 11-nél még majdnem tökéletesen meg voltam elégedve a kormányzással (logitech g25) a codie sorozatából való kiábrándulásom a 12-nél kezdődött amikor sehogy sem tudtam normális kormányzásra bírni a játékot (amit a codie el is ismert (mivel a contollerrel való irányíthatóságot erőltette) és szokásos ígérgetések után (miszerint majd a következő patch-ek megoldják) sem történt semmi. A 13 szinte ugyanez. Ezért nem hiszek már nekik és dőlök be a csilli-villi trailernek és sok bullshitnek amit nyomatnak.
Ami nagyon kellene, egy normalis kormanyzas es FFB. Mukodesre mar az elozo is telejsen jo volt, de a szegenyes kezeles sokat ront rajta.
Az uj fizika, gumi es kezeles barmit jelenthet. Azt is, hogy sokkal jobb lesz billel vagy banannal😄 A Pro Session meg lehet egy 120%-os sinauto A.I., brutal gumikopas, tores, 80%-os tapadassal😄
De errol a reszerol teljesen mindegy mit mondanak, ez csak hasznalat kozben derul ki.
Majd meglátjuk, én remélem javul .
fizika még elmenne, kicsit finomodna főleg, F1-nek jóaz, de jobb FFB mindenképp ráférne ...
Link
"You should expect a new game. It runs on a new, improved engine, it has new physics, new tyre model, new handling model, it has a new Pro Season mode, which is the hardest possible settings within the game, and it will surely be of enough challenge even to Simracers like me."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ebben biztos vagy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha minden maradna a tavalyi csak jobb fizikat, gumit ffb t kapna, meg nehany szukseges dolgot, kamera allitas, normalis replay, akkor en teljesen elegedett lennek ....
F1es autó lehet sok játékban van, de mit kezdesz vele? 1-2 modellel. Attól még nem lesz az F1es játék. S főleg retró járgányok vannak. 14-15 V6 nincs semmiben pl.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.23. 13:06:11
Szerintem egy hivatalos játéknak igenis kell a körítésre IS adnia. Ha a körítés nem számít, akkor F1-es autó ma már elég sok játékban van, szimulátorokban is. Mindenki megtalálja a kedvére valót.
Egyszerűen siralmas amit a Codemasters művel az utóbbi időkbe, szegény GRID sorozattal is mit tett... az első fantasztikus részt lerombolták a picsába, nincs belső nézet? Minek, nem is kell, nem férne bele a memóriába, túl gépigényes lenne, ja persze GTA-ba minden kocsinak van belső nézete, meg egy disznó nagy terület, mégis döccenő mentesen fut.
Az a baj, hogy totál nem látod a fától az erdőt.
Ui: Mario Kart egy komplex mechanikára épülő árkéd játék, nem kellene ledegradálni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.23. 10:42:28
Meg ugyan olyan kék az autó, meg új házakat se húztak monacoban ! 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.22. 22:52:22