• b-type
    Én nagyon kétlem hogy részletekbe menően lemodellezték volna....sztem ha rich, azaz dúsabb keveréket használsz, akkor egy idő eltelte után a játék elveszi.
    Sajnos nem ismerem a játékot, nem tudom kell-e spórolni, és ha igen akkor arányosan mennyit.
    Az biztos hogy ez a keverékben gazdagabb beállítás nem mehet sokáig, az autók úgy mennek hogy a szükséges üzemanyaggal rajtolnak el, minden fogyasztást megnövelő vezetés, egy fogyasztást csökkentő vezetést kell hozzon. Egyszerűen nincs annyi plussz, hogy a versenyző büntetlenül és kockázat nélkül nagyobb teljesítményt használjon, ha megtehetné értelmetlen lenne az egész.
    Nem ismerem a játékot, nem tudom mennyire van a játékos kezében az üzemanyaggal való szükséges taktikázás, de ez a valóságban kőkomoly tényező, ráadásul minnél rosszabb hatásfokkal működik a villanymotor, annál többet kell dolgozzon a benzinmotor, és az bizony benzint fogyaszt...azaz valahol spórolni kell, vagy nehezebb autóval mennek a versenyen.
    Sztem a játék nyúl bele, mert egyszerűen nem lehet feldúsítani a keveréket és hazsnálni körökön keresztül, mert akkor vissza kell szegényíteni utána annyira hogy kibírja a versenyt.