| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Gumi fizikára van valami javító mod? Csak azért kérdem mert szerintem lehetne picit nehezebb ez a gumi menedzselés a játékban,vagyis lehetne nagyobb súlya a dolognak. Például előbb toltam egy 25%-os futamot a ringen Bottassal (Hard,összes segítség kikapcsolva,de automata váltó),ugye rajtoltam a lágyon,de első kanyarban letörtem az első szárnyam,visszacsúsztam a 16. helyre,kijöttem a boxba,ugye kapásból stratégia váltás,felraktam a keményet. 20. helyről kezdtem a bulit,a 8. körre letudtam pár autót,amikor "besárgultak" a gumijaim,de még maradtam kint,és lényegében tudtam futni 1-2 tizedre pontosan olyan időket mint pár körrel azelőtt,amikor még nem jelezte a kopást...10. körben kijöttem a lágyakért,elkezdtem dobálni a leggyorsabb köröket,és végül 4. (!!!) lettem,Rosberg mögött 10 másodperccel,és Ricciardo előtt 14-el,plusz az utolsó 3 helyezettnek én is adtam kört...Szóval értitek,nekem ez irreálisnak tűnt,hogy nem érzem az autón,hogy elkoptak a gumijaim,a köridőkön meg pláne :/ Vagy ennek az az oka,hogy Hard-on toltam?