| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
A kpás, gumik tényleg jók. a puahább ahamrabb melegszik de nem lehet annyira terhelni , gyilkolni mert hamar elmelegszik és akkor pillanatok alatt szétkopik.
a keményebbeknek több idő kell a melegedéshez, nem tapad annyira, viszont kicsit terhelni is kell, mert hamar visszahül .
És tényleg apró dolgokon múlik hogy mennyi idő alatt kopi kel, csak egy hajszállal kell lassabban menni a gyors kanyarokban és jóval hidegebb is marad és nem is kopik olyan gyorsan .
Én láttam bugot, a lent említett ffb elvesztés pl, de én ennek ellenére is megvagyok elégedve, ilyen jót nem reméltem .
A sok síró kisgyerek meg így járt, sokszor azt sem tudják tulajdonképen mit is akarnának :)))
És esőben egyszerűen nem bírom abbahagyni ! olyan jó ! :)))
Ahogy olvasom az online rész elég rossz lett, de gyanítom a CM sem tudta ezt befejezni időre ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.25. 19:31:36