| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
hát hátha nem refundolták azok a játékot akik ilyen cockpitmodokat szoktak csinálni...ha nagyon akarja valaki akkor szerintem meg lesz oldva:)
mint ahogy szerintem Mexico mod is lesz AC-ban nem sokára:)
a legnagyobb baj h nagyon sok a sírás , és félő h CM szokás szerint félreérti és azirányítást butítja majd vissza jövőre (vagy még idén) és nem a bugokat írtja , funkciókat bővíti (safety car LOL )...
jelzem h még mindig nem találkoztam buggal:) , de biztos van, gondolom főleg online...
az év meglepetése nekem ez a játék (a dirt rally mellett :) ) az irányítást nagyon eltalálták...a 360 fok már teljesen jó...a kopás is teljesen jó...ha nagyon erőltewtetem (nehezebb lábbal gyorsítok ki, vagy fékezés közben kanyarodni,nem kiegyenesített kormánnyal kigyorsítani stb...)tényleg hamarabb elkopik (mondjuk ez online lenne igazán érdekes h ki h tudja megoldani, taktikázni stb)