| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Rajt nehéz, nagyon nem megy még. Jobb rajtoknál, csak 2 helyet vesztek:)
Úgy viselkedik ahogy kell. Annyira jó vezetni, hogy bármikor kicsit megindulna a segge azt érzeni és korrigálni kell, lehet is. Minden pont úgy történik ahogy akarom. Persze nem hc szim, de hatalmas az ugrás, teljesen kicsérélték az egészet. ( próbáltam menni a 14el ma 1-2 kört, borzalmas ezután abba visszaülni ). Legjobb döntés volt hogy minden kamut kivettek ha kormánnyal játszod és a kormány sem rezeg, mocorog magától.
Az autó nyomatéka meg nagyon jól megjön, rendesen érezni ahogy 2-3-4 ben nagyon meglódul. Maga az élmény csúcs, teljesen azt kapom amit a TVben is látok.
Legenden eddig egy 4. hely lett a legjobb, igaz egyelőre csak 25%ot megyek. 20 óra alatt egy 4. hely. Nagyon jó, az AI elleni csata meg annyira élvezetes, hogy sokszor el is felejti az ember hogy ez AI. Érdekes hogy amikor összeérünk vagy kilök akkor nem a hülye AIra kell fogni, hanem vissza kell nézni a visszajátszást. 10/10ből én voltam a hibás... csata közben oda vissza előz, gyúr a jobb kigyorsításra, ha kidugom az orrom, vagy "érzi" hogy nagyon közel vagyok, kicsit más íveken is tud menni, védekezik, ha elszúrom és menthető akkor elrántja stb stb... annyira természetesen viselkedik, hogy el nem tudom képzelni kinek rossz ez és miért rossz az AI ebben a részben. Lehet hogy mediumon nem jó, de az meg arra van hogy gyorsan első legyen az ember és nyerje a futamokat.
Ja és tessék megnézni hogy lehet perfektül körzőzni. Majd tessék megnézni a 14et hogy nem lehet. Ugye ez is gond volt még anno sokaknak, hogy nem lehet megforgatni. Na itt mint az álom Monacoban is!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.19. 19:55:47