| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nem mintha olyan sokat mentem volna vele, de ertelmes hasznalattal boven belefer egy jatek es szim koze. Amit egy atlag jatekosnak menedzselni lehet, az benne van. Biztos vannak HC szimesek vagy ufok, de a valodi celkozonseg nagyreszenek, elsosorban gamepad-del, mar ez is kicsit sok.
Valszeg nem ipari titok a gumifizika, de erdemes figyelni az allapotukra (elsosorban homerseklet), nem erdemes gyilkolni, huteni is kell, mert megbosszulja magat.
Sajnos nalam kicsit parkolopalyan van:/ A cockpit nezet nekem igy hasznalhatatlan es idegesito, nem tudok megbaratkozni a TV-kameraval, a orrkup-nezet meg gazos. A Codies nem fog valtoztatni, foleg nem normalis allitasokat beletenni (minimalis ra az igeny). A beleturkalast meg az uj engine nagyon nem tamogatja, teljesen gaz a helyzet.
Az egyetlen, ami miatt talan lesz valami lehetoseg, hogy az emberek szeretnek festeseket, sisakokat, gigatexturakat, uj kesztyut es egyeb "fontos" dologt belebarkacsolni, talan lesz valami megoldas a piszkalasra. Bar jobb lenne egy programozo, aki valami realtime tologathato es allithato kemerat barkacsolna bele, mint a regi idokben (mert Codies sose tudot cockpitet csinalni:D).
Uncsi a cockpit problemam, de nekem hozzatartozik az autovezeteshez:D