• HJ
    Nem is tudom... elég felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. A grafika valamennyivel jobb mint a 2014-ben, de nem tűnik indokoltnak a jelentősen nagyobb gépigény. Persze lehet hogy valakinek a hajladozó fűszálak a fontosak, de azt hiszem verseny közben a játékosok nem nagyon figyelnek a 3D fű minőségére.... A törések továbbra sem jók. 300-as tempónál az ellenfél hátulját erősen megkoccolva azért illene ha az első szányből legalább pár elem leesne... A 2014-ben több olyan MOD is volt ahol ezt már elég jól meg tudták csinálni, szóval szerintem a motor alkalmas lenne ilyenre technikailag is. Őszintén szólva nem is értem, hogy a CM-nél miért nem nézték meg hogy melyik MOD-ok a legnépszerűbbek a 2014-hez és miért nem használták azokat egyfajta inspirációként?
    Tartok tőle, hogy a 2015 is legalább annyi patch után lesz csak elfogadhatóan játszható mint a 2013, amihez ha jól rémlik tizenvalamennyi patch jött ki.
    Összességében nekem kicsit olyan érzésem van, hogy csilivili visszalépés történt a 2014-hez képest.