| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Fura dolog ez az a.i. pl a raceroomban agyon van dicserve, kozben ugy gazolt at rajtam az ai, mintha a palyan sem lennek. A rovid kiprobalasom alatt itt is nem egyszer elofordult. Aztan volt benne bennyhill show, amikor kiporgott rosberg es faltol falig tolatott elore hatra vagy 10x mire visszatalalt a palyara. Utana direkt mogotte mentem, amit elottem muvelt leirhatatlan mokas volt, de a pitbe nem ment be.
A torest anno irtak, hogy nincsen szerintem csak a serulest elfelejtettek bekapcsolni...
A sokat szidott AC-s ai meg vigyaz ram, lefekez es nem is azert hagyom ott oket, mert hihetetlen hosszu fektavokat vesznek, mint pl ebben.
Videokon nem latszik, pedig erosen neztem, hogy koszolodik-e a gumi, ha kimesz a palyarol vagy sem. Latvanyra igen, megha nagyon picit is latszik.
Pl monacoban, szakado esoben viccesen nez ki, ahogy hirtelen megszunik az eso az alagut bejaratanal es meg eleg sok apro dolog grafikai hianyossag van ami picit ront az osszkepen, mar akit ez erdeke.. Igy tenyleg nem mondhatjak jovore mar nincs mit fejleszteni.
Ami feltunt, a pocsolyak direkt ugy vannak kipakolva a palyakra, hogy az idealis iven ne legyenek, mintha szaradna fel az aszfalt, persze mar verseny elott is igy nez ki 0-korrel a palyan. Viselkedesre meg mindegy hol vagy. Bar csak kontrollerrel tudtam kiprobalni.
Nekem sincs fps problemam, se grafikai bugom. Barcsak az ac alatt lenne ilyen engine.
Feltetelezem a viragbolti verzio mellekhatasa a hihetetlenul sok toltesi ido.(hasonlot semmilyen jatekban nem tapasztaltam) mert valaki irta, pikk-pukk betolti a palyakat.
Ami pozitiv, hogy amig tolt, vegre nem akad az animacio, ami codemasters sajatossag volt, sot kozben lehet allitgatni a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.14. 11:34:31