Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HSW : A nagyon nehéz fokozaton tesztelt játékban az autó viselkedése egészen jónak tűnik, így talán van némi remény, hogy az idei évben kapunk valami használhatót a Codemasters gárdájától.
No most Toyától én még ilyet nem láttam volna, hogy Cm játékra azt mondta volna, hogy egész jó, szóval így már tényleg várós ! 😊)
Értelmes ember kezében már azért elég érdekes a dolog ! 😊)
pCars meg nem hivatalos F1 szimulátor.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Lejjebb van egy videom, padlon ugy megrangatom kopptol-koppig, hogy van hogy negy kerekkel felugrik a levegobe de semmi.... 😊)) Azt megsem emlitem, higy , higy turbo az kamu mindenben, drs is kamu, es semmit nem tud ami kellegy F1 versenyhez, azt tetszik nem tetszik egyedul csak ez tudja. 😊
Replay az annyira nem izgat, foleg nem fogok egy 100% os versenyt vegignezni, mert minek 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.08. 12:27:15
Ami hiányzik, pl. a "TV style" replay, hogy az általam választott kameraállásokból vissza tudjak nézni akár egy egész versenyt. Mint a többi szimulátorban.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
F1 auto mindenben van, de F1 veryeny nem igen.
Amit meg elviselnek, az a rajtprogram, illetve a manual boxkiallas, de ezek luxusok, nem lesz, es esetleg a grid autosport fele radiozas, az is jopofa.
Fizika olyan amilyen, ha a kormany ffb jo lenne , f1 urhajonak teljesen jo.Carsban pl botrany, ott nem hogy arkad , inkabb vicc az egesz, persze az meg nincs kesz, de most a legrosszabb f1 auto amit eletemben probaltam.
En megnezem warezt, ha hasznalhato megveszem.Sok jatekot ugysem veszek, mert nincs mit 😊
Osszessegeben nincs vele gond. Nincs masik ceg/engine a piacon, ami ilyen tudna lenni. Talan az SMS engine, amiben van hasonlo potencial, de "jatekossag" szempontbol, meg az is messze van. Raadasul kicsit izzadsagszagu az az engine... Persze fizikaban sok ceg jobb lehetne, de tudjuk, ez uzlet, az masodlagos...
mi, ha nem ez ? 😊
Box animáción lehetne sokat javítani, rajtrács emberek csak nextgenbe elképzelhető, részletesebb törés szintén.
De ezek egyike sem olyan dolog ami bármennyire is befolyásolja a játékot. A lényeg a versenyek, azt pedig évről évre jól visszaadja.
Felvezeto kor meg talan, bar azt is atugornam , unalmas lenne egy ido utan.
A tobbi csak grafika megint csak, az iden marad ilyen.
Persze semmi kozom hozza, de sokszor latni olyat, hogy valakinek semmi soha nem jo, de warezben OK, es honapokig toljak😊
Ha valami nem tetszik es nincs bizalom, akkor igy logikus: nem biztam a Grid2-ben, leszedtem a warezt, valoban szar volt,uninstall, ISO del, topic-ba beirtam hogy szar (😛), es tobbet nem mentem oda megmagyarazni;DDDDD
Grafikat megbeszeltuk, ezen kivul akarhigy torom a fejem mas latszo dolog nem jut eszembe ami kellene meg. Mi...!?
Azt most hagyjuk, hogy cm anyadat, mert cm .... 😊)) Az nagyon geardo manapsag 😊)
- Tegyenek bele más animációkat,
- Designolják át azt a mocskos igénytelen HUD-ot,
- Tegyenek bele plusz dolgokat, felvezető kör, box animációt is lehetne bőséggel javítani, jöhetnének látvány elemek, nyüzsgő rajtrács, szétszakadó gumi, törés javítása, stb.
De mint jatek, nekem nincs vele gondom. A lenyeg benne van. Nekem nem hianyzik dijatado, pesgozes, gridgirl-ok, interjuk, pitven maszkalas es hasonlo dolgok.
Mas menuvel elegedett lennel , vagy mivel... ?
Grafika olyan amilyen, nem ronda, ott nyilvan manapsag a konzolok doktalnak, iden meg ugy iteltek meg, hogy keves az uj konzol, nem eri meg fejleszteni ra.
Nekem ezzel a reszevel nincs bajom, semmi nem latszik, csak az autok masok 100 %- ban.... 😊
Aztan, hogy jo e az majd kiderul.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.07. 21:49:59
Valszeg a NextGen nem sokat fog valtoztatni a helyzeten, valszeg szebb lesz, latvanyosabb, tobb effekttel es animacioval. Nem hinnem hogy Nextgen fizikat es kezelest raknanak ala😊 Az most nem azert olyan amilyen, mert nem birjak a gepek, hanem ez a koncepcio;P
minden évben reménykedem, csak azt nem tudom hogy miért
ez ismét bűdületes foshalmaz lesz:S
jó, nyílván egy 5 éves gyerenek lehet kihívás vele nyomulni kontrollerrel, de áááh... na mindegy 😄
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2014.10.07. 09:13:55
!Forza Ferrari!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Grafikaval meg ilyenekkel nekem nincs bajom, de ahogy ez az auto viselkedik igy videokon, az eleg lehangolo.
Sajnos mas f1 meg nincs, ahigy irtad se szabaly se gumi se semmi.
Cars f1 e egyelore hasznalhatatlan, ahoz kepest ez nasa szimulator...
Ugyhogy marad a jovoevi, persze azert ezt is megnezem, de sokat nem varok most.....
Multizni ok de amúgy? Sajnos egy ilyen mod nem tud kiváltani egy teljes játékot, bármennyire is jól sikerül. Se pályacsomag, se használható AI, se offline játszható bajnokság, se szabályrendszer, se pontrendszer.
Addig is remélem ez minél hamarabb elkészül:
Visszaváltásnál a max fordulat fölé pörög fel a motor , fizika az megint nulla, csak nem tudnak t, mernek előre lépni ....Warez, maximum ! 😊)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊