| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Mint jatek, realisan nezve, beleszamolva hogy uj engine, nagy volt a nyomas es tuti nem lett kesz minden, nincs vele nagy gond. Persze, vannak hianyossagok, tuti vannak bugok, de az hogy a 6–9 eves gepemen ilyen szintem lazan megy, valosidos felvetellel, esoben, szinte minden High beallitason, az azert eleg profi. (Persze, ilyenkor azonnal ra lehet fogni, hogy ha az en procimon es memoriamon megy, akor tuti regi es szar elavult engine:DDD)
Ami engem egyertelmuen bosszant, idegesito, gagyi es verlazito, hogy a Codies 10-20 ev utan is keptelen normalis allithato cockpitet csinalni:/ Ez k*b*sz*tt ervagas:/ Es most, bele sem lehet (meg) nyulni.
Poen az orrkup nezet, de ez igy idetlen es szar. A TV kamera divatos es latvanyos, visszajatszast nezni, de nekem autot vezetni hasznalhatatlan. Mintha nem is en vezetnem, hanem csak tologatnam.
A Codies-ben mar nem bizok, nem fogja megcsinalni, es ha piszkalni sem lehet majd, akkor ez volt az utolso amit megvettem toluk. Sot, ez volt az utolso amit hasznalok, mert igy semmi ertelme...