| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Én most tettem túl magam egy 25%-os melbourni versenyen kb. olyan 5 falashback-el és/vagy visszatöltéssel amit minden esetben úgy éltem meg, hogy hátulról valaki kiforgatott. Vártam a csodát, mert esőbe áthajló verseny volt, hátha a ez eső következtében a shaderezéseknek jótékony hatásaként hátha meglátom a grafikának azt az arcát amit az ember elvárhat egy ilyen 2015-ös new gen engine-től ultra beállítások mellett, de nem, mert ennél kb. még a grafikai szempontból oly sokat szidott rFactor 2 is jobban néz ki! Erről csináltam screenshozot is, de végül csak egy fekete képernyőkép lett belőle legnagyobb sajnálatomra :(
Rögtön hangsúlyozom, hogy még mindig virágbolti a játék amit próbálgatok és ami alapján véleményt szeretnék formálni, és ha ez az oka a leírtaknak akkor a készítők és a kiadók tényleg maguk alatt vágják a fát azzal, hogy gyakorlatilag nem ismerik és nem is akarják ismerni a DEMO fogalmát, mert bennem pl. a warez verzióban látottak alapján egy roppan negatív vélemény alakult ki, pedig szerettem volna hogy jó legyen és természetesen ebben az esetben pénzt is adtam volna érte :( Az hogy az optimális üzemanyag fogyasztás mellett a futam előtt egy körrel mégis kifogyott az üzemanyag gondolom a nem hivatalos verzió használatából adódik, mert ilyet a korábbi részekkel kapcsolatban is hallottam, csakúgy mint korábban azt hiszem az F1 2012-ben voltak a motor felrobbanások.
Ha nem derül ki, hogy mi okozza a fenti dolgokat, vagy ha kiderül, hogy a csúnya verzió miatt vannak, befizetek egy STEAM-es próbaveruóra, mert valahol nekem is nehezemre esik elhinni, hogy ez tényleg ilyen lett.