| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Feltettem, leteszteltem ezt-azt.
A sebesseggel nincs gond, megy rendesen, Codies-nel sose volt gond (legalabbis nalam:P).
A szines gomb kijelzesek a menuben totalis agyrem, de szerencsere van aki PC-t is hasznal naluk, igy elerhette, hogy ha nyomok egy bill-t, akkor kiirja rendesen bill feliratokkal.
Lehet piszkalni, hogy regi az engine, esetleg ugyanaz. Talan a magja igen (ami logikus, de ezt felesleges magyarazni), de hogy azon kivul minden totalisan uj es mas mint az elozo 10 evben, az tuti:)
Es ebbol adodik a problema is, teljesen uj file-rendszer, uj dupla vedett csomagolasok (ki tudom csomagolni, de szart sem er;D), igy nem lehet (egyelore) belepiszkalni. Ami gaz, mert az FFB elegge fika, bar az orvosolhato a driverbol (legalabbis az ereje, a script hegyekkel nem lehet mit kezdeni...).
A nagyobb gond a cockpit nezet, ami ugy szar ahogy van:/ Lenyegeben hasznalhatatlan es elvezhetetlen. Es azokat is jol belegyogyitottak:)
Ez igy most massziv cumi, ezen kicsit varialni kell, most nincs kedvem hozza;D