21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#17048 Fizika egyaltalan nem arkad, de gondolom majd bizonyitod egy jo korrel ,esoben ,higy neked arkad :)))
Fps nalam stabil mint a barom......Tedd hizza, higy a te gepeden fut rosszul ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.13. 18:32:53 -
#17047 Én szívesen funnolnék egy jó kis F1 játékkal, mégha árkád is. Amúgy F1 témában jelenleg csak ez az árkád game van. Egy komoly F1 szimre esély sincs. Sajnos. :(
Hiba is bőven van, kezdve azzal, hogy a multi használhatatlan, a frémek le-föl ugrálnak, tele van mikro laggal. A kormánybeállításokat random visszaállítja alapra időnként. Az AI szkriptelt része jó, de a random dolgokra idiótán reagál, ha ezt reagálásnak lehet nevezni. Én csak azt írtam korábban, hogy ami videón van az nem bizonyítottan bug. -
ElNano #17046 Ez a riposztod a Codemasters hivatalos elismerésére arról, hogy szerintük sem sikerült egy jó játékot összehozniuk? Érdekes. -
Rdinho10 #17045 Sztem a bugokra izgulsz! Azt ajanlom hetvegen kapcsolodj ki 1-2 no tarsasagaban;) -
#17044 Árkád a lószart ...
Most Spanyol pályát próbáltam ,szinte tökéletesem olyan tempóban lehet mindenhol menni mint igazából .
a nagy hosszú jobbosban igazi kihívás gyorsan keresztül menni anélkül ,hogy egy picivel több lenne a gáz és kitörne a hátulja ....
Vannak hibák meg hiányosságok, de én így rossz pedállal is azt mondom ,hogy zseniális ......
Az meg hogy valaki mit trollkodik, vagy hisz videók alapján, illetve mennyi időt tölt el bug-videó keresgetésével ne izgasson már minket :)))) -
ElNano #17043 Értem. Akkor ez olyan szimulátor, mint a Project CARS? -
#17042 Ilyen az árkéd játék ( csak h tágítsd a látóköröd ) -
ElNano #17041 Nekem aztán tök nyolc, hogy kinek mi a személyes élménye ebben az ízig-vérig árkád játékban, a CM elismerte, hogy komoly hibák vannak vele, innentől nincs miről beszélni. :) -
#17040 Van egy par codemasters jatekom az elmilt 10+ evbol, de en meg grafikai bugot talan nem is lattam! :)
Persze nem szemetdomb a gepem, nincsenek legujabb mocsok betadriverek rajta, hogy valami 'jobban ' fusson harom fps el stb....
Nem allitom , higy nincsenek gondok, de ez eletem legjobb f1 jateka, akinek ez nem jon be, vagy elakad valami shamarsagon, mittudomen kormanyon, kesztyun stb az uninstallalja mert tuti ,hogy nem a jatszani akar. -
#17039 Arról nem nagyon szólnak ezek a videók, hogy sikerült-e rekonstruálni a hibát. Ugyanis a bugmentesítést is csak akkor végzik el, ha többször egymás után előidézhető ugyanott, ugyanaz a hiba. Így lehet kiszűrni, hogy user error vagy valódi bug. Speciel kipóbáltam a bahreini futamot, ahogy a videón van. Nálam nem zöldült. Anélkül, hogy bárki igazát bizonygatnám, csak úgy, unalomból kipróbáltam. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.13. 17:23:34 -
#17038 Van bandicam konzolra?! :))
Amugy meg mindig ertelmetlen idejarnod, ezek miatt treljesen felesleges, attol mert kiizzadsz naponta egy-ket bughalmaz videot a jatekrol, nem fogunk eretvagni magunkon:) -
hqx #17037 Az ssao enabled="true" quality="4" is zabálhat! Lehet kinyomom a bloom-ot is.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.07.13. 17:08:45 -
#17036 Pontosan ez a gondom nekem is! -
hqx #17035 Én kikapcsoltam a hardware_settings_config.xml fájlban a postprocess motionBlur-t, meg a depthOfField-et. Bár a homály megmaradt és a blur sem tűnt el teljesen. -
hqx #17034 "Ezeknek konzol valo, 1 bekapcsolo gombbal es nehany szines pucukaval a bananon" -
#17033 Eddig még nekem sem, de az nem jelenti, hogy nem léteznek. Engem ez a blur-os dolog zavar eddig a legjobban, úgyhogy ha valaki megtudja vagy rájön, hogy miként lehet likvidálni az jelezze :) -
#17032 Ha jobban megnézed pont, hogy konzolos felvételekről van szó, legalábbis én úgy látom, hogy olyan is van közte.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.07.13. 16:49:40 -
hqx #17031 Nekem ezek a hibák nem jöttek elő! Itt valami más probléma lesz. Lehet más példányt kaptunk?! -
ElNano #17030 Az alábbi videót készítő srác konfigja:
PC Specs:
i7-3770K
16GB RAM
GTX 960 Asus Strix 2GB VRAM
2TB HDD
Ráadásul konzolos a videó...
Ha szemétdombja lenne, más játék is produkálna problémákat, de nem igazán látszik ilyesmi a csatornáján. Ráadásul ezeket a hibákat több user gépén produkálja a játék. Ne jussunk el odáig, hogy a bugról a felhasználó tehet, mert eléggé abszurd és vicces állítás. Miközben a CM közleményben ismerte el, hogy kb. ócska az, amit letettek az asztalra. Miközben tele van a YT bug videókkal, konfigoktól függetlenül, sőt, még konzolos bug videók is akadnak szép számmal. Miközben minden fórumon megy az anyázás, hogy ez most mégis mi és hogy képzelte a CM...
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.07.13. 16:48:29 -
ElNano #17029 Tucatjával vannak ilyen videók a Youtube-on. Egyértelműen visszalépésként értékelhető ez a szint - bár én azt hittem, hogy ahol voltak, onnan már nem igazán van hová visszalépni. Ekkora bugfestet azért ritkán lát az ember. -
#17028 Ezt nem kell hamisitani, ez ilyen, es a nagyresze valszeg user fail;) Es sokszor atomeromuveken toljak, kissebb vagyonokert (de a szemetdomb es a kaosz miatt, valszeg lassabb es megbizhatatlanabb mint a 6-9 eves cuccom:D), de a hozzaertes inakabb egy szamologephez eleg;) A PC "sajnos" szamitogep, vagyis minimalis hozzaertest, felkeszulest, gondozast igenyel.
Ezeknek konzol valo, 1 bekapcsolo gombbal es nehany szines pucukaval a bananon;D -
hqx #17027 "Az F1 2015 nem hogy fejlődött, hanem visszalépett (konzolokon is) a tavalyi epizódhoz képest. "
Kb eddig volt érdemes elolvasni. -
#17026 Az sem rossz amit közvetlenül ez után dob a Youtube :) A félreértések elkerülése végett, részemről ez nem lejárató hadjárat, csak érdekesség, viszont az is valószínű, hogy nem meghamisított felvételekről van szó.
-
#17025 Most már legalább tudjuk, hogy miként kerülnek azok a hosszú féknyomok az aszfaltra :) -
ElNano #17024 Újabb gyöngyszem. Érdemes végignézni - vásárlás előtt meg pláne.
-
#17023 Nekem hal istennek megint abbol a nehany darabos extra verzibol kuldtek, amivel tok jokat lehet jatszani ! ;) -
#17022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rá hallgatni egész nagy butaság, már bocsánat. -
#17021 Amúgy ugye tudod, hogy én azután döntöttem a vétel mellett, hogy itt olvastam tőled, hogy egész jó lett ez a játék? :-)
És egyetértek, a hétvégén már nyertem is egy bajnokságot Buttonnal, majd megírom neki FB-n, hogy szedje össze magát, mert ez a Honda egész jól vezethető. :-) -
#17020 Azért van is benne igazság is. Több dolog hiányzik belőle ami a korábbi verziókba már benne volt mint amennyi újdonság belekerült.
"Van karrier. Championship mód, csak nem saját név alatt kell menni. És van Pro Season is. Lejátszhatod az évet ahogy a nagyok is. Ez a lényege az F1nek."
Még nem próbáltam de van itt is autó fejlesztési lehetőség, átigazolás egy másik csapathoz, első számú pilóta státusz stb. mint az előző évek karrier módjában? Ez a Pro Season is pedig inkább minősíthető egy grafikai beállításnak mint játék módnak ami a HUD-ot kapcsolja ki amit akár a graphics settings-be is rakhattak volna a főmenü helyett. No meg aztán annyira Pro, hogy alapból minden segítség be van kapcsolva, beleértve az ideális vonalvezetést is, amiket ki sem tudtam kapcsolni mert belépve az Assist menübe inaktívak a változtatási lehetőségek, ráadásul azt mutatja, hogy minden segítség ki van kapcsolva miközben minden be van :)
A több megszokott dolog hiányának felsorolásakor hajlamosak megfeledkezni a Scenario mód hiányáról, mert, hogy eddig ilyen is volt a játékban. A Classic módot inkább nem is írom, mert az a korábbi részek egyikében volt csak, de ilyen is volt.
A testre szabott kormány beállításokat nálam is elfelejtette a játék :(
"a grafika túlzottan nem fejlődött tavaly óta
Nyilvánvaló hogy a cikk írója egy métert sem tett meg a játékkal, sem ezzel sem az előzőekkel."
Ennek is van oka, hogy ezt írják. Nyilván vannak szép pillanatai a játéknak, mint pl a képen amit korábban lac coo is beszúrt, de ez nem minden esetben tükrözi a valóságot. Itt egy saját screenshot, amit Ultra beállítások mellett készítettem. Egyedüli éles kép a játékon belüli monitoron látható, azon kívül minden el van mosva, pedig a post process-t már LOW-ra állítottam, ami pedig esetlegesen bekapcsolva maradt az a hardware_settings_config.xml-ben kikapcsoltam, mégis így néz ki ami számomra nem kicsit zavaró. Egy homály az egész! Utánaolvasva ezt rajtam kívül is sokan nehezményezik net szerte.
-
#17019 A kód érkezési ideje változó, nekem eddig mindig 5 percen belül küldték. -
ElNano #17018 A Codemasters is félrevezeti az embereket, mivel közleményben ismerték be, hogy komoly problémák vannak a játékkal...
http://www.gamestar.hu/f1-2015-codemasters-pc-problemak-bugok.html -
Rdinho10 #17017 Pontosan!ha mar ennyire leakarjak huzni,akkor neznenek utana es ne allitsanak kamut. -
#17016 Igen, a nincs karrierből az jön le hogy csak time trial és gyors verseny van benne, ami nem igaz. -
Rdinho10 #17015 Hopp ez nem neked ment valaszkent:) -
Rdinho10 #17014 Nekem bejon a jatek igy par nap utan ps4en. Ami a karriert illeti kit erdekel h nem az en nevem szerepel,nalam sokkal elethubb az ha nem az en nevem szerepel..ha mar leirjak h nincs benne karrier,legalabb neznenek utana,h h is van ez valojaban!max my carrier nincs benne!hihetetlen a sok balfasz leirja h nincs benne ... -
ElNano #17013 -
#17012 "számos funkció kimaradt belőle"
Számtalan meg belekerült.
"karriermód hiányát"
Van karrier. Championship mód, csak nem saját név alatt kell menni. És van Pro Season is. Lejátszhatod az évet ahogy a nagyok is. Ez a lényege az F1nek.
"Az F1 2015 nem hogy fejlődött, hanem visszalépett"
Így van, semmi új dolog nem került bele.
"a grafika túlzottan nem fejlődött tavaly óta"
Nyilvánvaló hogy a cikk írója egy métert sem tett meg a játékkal, sem ezzel sem az előzőekkel.
Arra jó az ilyen cikk, hogy félrevezesse az emberteket.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.13. 14:34:12 -
swadawa senpai #17011 "-intel és nvidia hardver vásárlása" Az enyémek még az amd jobbik korszakából van, mikor még nem indult hanyatlásnak
Nem high end a pc-m, de egy 1440as felbontáshoz elég, ez egyértelmű, mert a GTA V is itt ül a gépen, és vígan megél high-medium beállitásokkal :).
De igaz, gondok a pc-s verzióval, nehogy már kész játékot kapjunk, Ó Arkham knight, téged idéz ez is. -
#17010 Gondok a PC-s verzióval -
#17009 Milyen gep ? :) A jol futas nem azt jelenti, higy szalad a hatvanezres laptomon .